OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meola147

eskiden ödeme limiti aşırı düşüktü ne güzel günlerdi şimdi para çekmeye çalışıyorum neredeyse çoğu ödeme yöntemi baya baya para biriktirmemi istiyor fee ücreti olmayan ya da az olan bir coin getirme şansınız yok mu

Ufuko

Alıntı yapılan: meola147 - 30 Ekim 2021, 16:36:42
eskiden ödeme limiti aşırı düşüktü ne güzel günlerdi şimdi para çekmeye çalışıyorum neredeyse çoğu ödeme yöntemi baya baya para biriktirmemi istiyor fee ücreti olmayan ya da az olan bir coin getirme şansınız yok mu
Coinbase veya FaucetPay ile çekebilirsiniz.

Futurenet

Şifre unuttum yeni şifre isteyemedim nasıl yapılır acaba arkadaşlar

Edit hallettim

Dark

Yuno Surveys ne zamandır anket gelmiyodu bugün bi tane geldi 2 tane anket birden doldurdum (Yuno Surveys çekim aldıktan sonra) bi kaç gündür anket gelmiyodu (bikaç gün önceki de az vermişti.)

Ufuko

(dik) PTP modülü siteden kaldırılmıştır.

Linkleri kullanan ve trafik gönderen üyeler var ise kaldırınız.

feyzagvenli

Alıntı yapılan: Ufuko - 07 Kasım 2021, 00:17:56
(dik) PTP modülü siteden kaldırılmıştır.

Linkleri kullanan ve trafik gönderen üyeler var ise kaldırınız.

Bonus game'de PTP geldikçe kafayı yiyordum iyi oldu hayırlı olsun :D

Dark

My Gym oyunu da tıkandı gereken ekipman daha yüksek seviye istediği için dolayısıyla anket dışında (o da denk gelirse) offerwallardan yana şansım yok

sheytan38

siteye girmeye çalıştığımda bu ip den çok fazla giriş tespit edildi diyor, mobilden giriyorum, interneti kapatıyorum telefonu kapatıp açıyorum büyük ihtimal ip değişiyor ama yine aynı hata veriyor, sorun nedir acaba

Dark

Alıntı yapılan: sheytan38 - 08 Kasım 2021, 16:24:14
siteye girmeye çalıştığımda bu ip den çok fazla giriş tespit edildi diyor, mobilden giriyorum, interneti kapatıyorum telefonu kapatıp açıyorum büyük ihtimal ip değişiyor ama yine aynı hata veriyor, sorun nedir acaba

Buna benzer bir hata bana da verdiği oldu çoğu kez modemi aç kapa yapınca düzeliyordu.

feyzagvenli

Alıntı yapılan: sheytan38 - 08 Kasım 2021, 16:24:14

bende ev dışında başka bir wifiden siteye girdiğimde bu uyarıyı alıyorum. mobil veriyle siteye giriş yapıp sonra tekrar wifiye geçerseniz sıkıntı olmuyor