OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 15 Kasım 2021, 13:00:43
Theoremreach son 3 anketimin ücretini yansıtmadı. Profilde kredilendirildi yazıyor ama site bakiyeme geçmiyor bu tutar. İtirazda bulundum ama cevap da gelmedi  :(

Edit:
We reviewed your issue have confirmed that you have already been credited 60 OffersCents for your time taking this survey. This survey has already been applied to your current balance in your app. To take more surveys, you can go back to the app now or check back in tomorrow for a new batch surveys!

Cheers!

Yatırdıklarını söylüyorlar ama bakiyemde hala yok
TheoremReach ile son zamanlarda benzer şikayetler alıyoruz, durumu incelemeye aldık, halihazırda bazı sorunlar yaşanıyor, firmanın kaldırılması gibi bir durum da mevcut.

$0.60 bakiyenize manuel olarak ekleyeceğiz.

feyzagvenli

Alıntı yapılan: Ufuko - 17 Kasım 2021, 22:18:59
TheoremReach ile son zamanlarda benzer şikayetler alıyoruz, durumu incelemeye aldık, halihazırda bazı sorunlar yaşanıyor, firmanın kaldırılması gibi bir durum da mevcut.

$0.60 bakiyenize manuel olarak ekleyeceğiz.

İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim gerçekten (spk)

Dark

Birkaç gündür pek anket gelmiyordu bugün iki tane birden geldi şu anda da bir tane dolduruyorum bakalım ne kadar vericek diğer ikisi çok vermedi.

Nathan47

Bu siteye RR sistemini de eklerseniz çok daha güzel olacak.
En kısa zamanda bunu değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

Ufuko

Alıntı yapılan: Nathan47 - 24 Kasım 2021, 08:10:02
Bu siteye RR sistemini de eklerseniz çok daha güzel olacak.
En kısa zamanda bunu değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.
RR sistemi ponzidir, biz yatırım sitesi değiliz.

Dark

Alıntı yapılan: Ufuko - 22 Eylül 2021, 22:46:02
Maalesef EvolutionScript imkanları dahilinde böyle bir seçenek bulunmuyor. Durumu teknik ekibimize sorarız, yapılabilir bir şey olduğunu düşünüyorum.

Bunu ben de yapmak istiyorum ama çok da sorun değil olmazsa da bu gece aylık bonusla birlikte şimdiki ödememi Paparaya istiicem (2 dolar Papara, 1 dolar PM şeklinde yapmak istiyodum.)

ByEgcn

Sitenizde reklam vermek istiyorum ama hangi reklam türü bana uygun tam seçemedim. Fixed ptc ile normal ptc arasında fark nedir? Normal ptcde 1 kredi 1 visit mi?  Şimdiden yanıt için teşekkürler

lutch

Alıntı yapılan: ByEgcn - 05 Aralık 2021, 17:30:40
Sitenizde reklam vermek istiyorum ama hangi reklam türü bana uygun tam seçemedim. Fixed ptc ile normal ptc arasında fark nedir? Normal ptcde 1 kredi 1 visit mi?  Şimdiden yanıt için teşekkürler

Fixed ads süreli olarak o süre zarfında sınırsız kez tıklanmasıdır.Örneğin;1 günlük aldıysanız 1 gün boyunca tıklanabildiği kadar tıklanır.Ama normal ptc alırsanız 1 kredi 1 visit olur onda da süre kısıtlaması yoktur.

Ufuko

(dik) Papara ve Banka ödemeleri ile ilgili önemli  (dik)

Son zamanlarda düzensiz Dolar/TRY kuru sebebiyle OffersBux olarak maddi zarar görmekteyiz. Firmalardan ödeme aldığımız kur ile 3 gün sonra üyelere ödeme yaptığımız kur arasında bile ciddi oynamalar olmakta ve bizi zarara uğratmaktadır. Buna mukabil, Papara ve Banka ödemelerinin artık güncel kur üzerinden değil, bizim firmalardan ödeme aldığımız kura göre yapılacağını bilginize sunarım.

Şimdiye kadar talep edilen ve beklemede olan ödemeler bu karardan etkilenmeyecek ve güncel kurdan gönderilecektir. Bu andan itibaren talep edilen ödemeler için site kurumuz şu şekildedir:

1 USD = 14 TRY

BySuat

Haftalık ortalama kazançlar ne kadar?