OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

PTP contest bu gece sonlanacak değil mi ayın 15'ini söylüyor en son gün olarak.

Ufuko

Alıntı yapılan: Dark - 15 Mart 2022, 22:50:29
PTP contest bu gece sonlanacak değil mi ayın 15'ini söylüyor en son gün olarak.
Evet

feyzagvenli

Mobil veriye geçip siteye giriş yapıp tekrar wifi bağlanarak giriş yapabiliyorum sadece. ama pc'den hiçbir şekilde giremiyorum. bunun sebebi nedir çözülebilir mi (spk)

yasin0676

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 23 Mart 2022, 13:20:46

Mobil veriye geçip siteye giriş yapıp tekrar wifi bağlanarak giriş yapabiliyorum sadece. ama pc'den hiçbir şekilde giremiyorum. bunun sebebi nedir çözülebilir mi (spk)

Ben pc de bu hatayı alınca modemi kapatıp açıyorum düzeliyor.

feyzagvenli

Her gece 3'ten sonra modem açıp kapayamam ki ama ya, benim modem kolay ulaşılır yerde de değil  ???

Ufuko

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 24 Mart 2022, 02:13:07
Her gece 3'ten sonra modem açıp kapayamam ki ama ya, benim modem kolay ulaşılır yerde de değil  ???
Bir kere yapmanız yeterli olur, IP değiştikten sonra sorun olmayacaktır.

Ufuko

Bonus Ads bölümü azaltılıyor ve 1-2 hafta içerisinde siteden tamamen kaldırılacaktır.

Link kısaltma sitelerinin düşük CPM değerleri ve üyelerin çektiği çileye ve karşılaşılan uygunsuz sayfalara karşılık komik rakamlar verebiliyor olmamızdan dolayı, Bonus Ads bölümünü tamamen kaldırma kararı aldık.

mutluksk

Merhaba offerwallsta indirdiğim mobil uygulamalar yazılanları yapmama rağmen 24 saat geçti bakiyeme yansımadı yardımcı olabilirmisiniz lütfen @Ufuko

Ufuko

Alıntı yapılan: mutluksk - 25 Mart 2022, 20:40:10
Merhaba offerwallsta indirdiğim mobil uygulamalar yazılanları yapmama rağmen 24 saat geçti bakiyeme yansımadı yardımcı olabilirmisiniz lütfen @Ufuko
Görevi yaptığınız offerwall firmasının destek bölümüne yazarak yardım talep etmeniz gerekiyor. Biz görevlerin onaylanması ile ilgili yetkiye sahip değiliz. Bazı offerwall firmalarının görev geçmişi bölümünden doğrudan destek alma imkanınız var.

Dark

Son zamanlarda pek anket gelmiyor zaten ve bugün gelen anketlerden biri de en sonda hata verdi neden böyle oluyor bilmiyorum, emeğimiz ve zamanımız boşuna gitmiş oluyor.