OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Duyuru:

Top15 listede 100 click şartı görebilirsiniz, bu ayki bonus için geçerli değildir. Bir sonraki ay ile birlikte, Top15 bonus için aylık 100 reklam tıklama şartı istenilecektir.

Dark

Gridden sürekli açılır pencere açılıyor (ve bazen tıklarken kapanıyor ne zamandır olan sorun) tıklamayı zorlaştırıyor.

Edit : Şu an düzeldi gibi tıklıyorum ama dediğim gibi gridde benzer sorunlar ne zamandır var

Dark

Alıntı yapılan: Ufuko - 31 Mart 2022, 02:31:01
Duyuru:

Top15 listede 100 click şartı görebilirsiniz, bu ayki bonus için geçerli değildir. Bir sonraki ay ile birlikte, Top15 bonus için aylık 100 reklam tıklama şartı istenilecektir.

Yani aylık bonusu almak için en az 100 reklama mı tıklamak gerekicek anladığım kadarıyla öyle.

Ufuko

Alıntı yapılan: Dark - 01 Nisan 2022, 23:16:09
Gridden sürekli açılır pencere açılıyor (ve bazen tıklarken kapanıyor ne zamandır olan sorun) tıklamayı zorlaştırıyor.

Edit : Şu an düzeldi gibi tıklıyorum ama dediğim gibi gridde benzer sorunlar ne zamandır var
Grid de Popup reklam var, sayfa açılması normal.

Top 15 için aylık bonusu alabilmek için 100 tık yapmış olma şartı aranacak.

yusufbyk

@Ufuko  hocam iyi günler küçük bir sorum olacaktı ? Minimum Para Çekme Puanı 1000 olaması gerekiyor diyor bu para çekme puanımızın kaç olduğunu nerden görüyoruz ?
($)my profit land= https://myprofitland.com/game/yusufbyk
BENİM REFİM İLE KAYIT OLANLARA EKSTRA AVANTAJLAR MEVCUT MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLIYORUM ;)

Ufuko

Alıntı yapılan: yusufbyk - 09 Nisan 2022, 11:36:04
@Ufuko  hocam iyi günler küçük bir sorum olacaktı ? Minimum Para Çekme Puanı 1000 olaması gerekiyor diyor bu para çekme puanımızın kaç olduğunu nerden görüyoruz ?
Account sayfasında bakiyelerin gösterildiği orta kısımda.

yusufbyk

teşekkürler gördüm şimdi :)
($)my profit land= https://myprofitland.com/game/yusufbyk
BENİM REFİM İLE KAYIT OLANLARA EKSTRA AVANTAJLAR MEVCUT MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLIYORUM ;)

Ufuko

OffersBux reklam için tercih ediliyor...

Rotate4All trafik kaynağında 5. sıradayız  (spk)

[spoiler][/spoiler]

Ufuko

TheoremReach ve Offers4All siteden kaldırılmıştır.

Ufuko

Sitemize yeni eklentiler üzerinde çalışıyoruz, OffersBux pek çok sitede olmayan yeniliklerle karşınıza çıkmaya devam ediyor  :D