Bakabilir misiniz ?

Başlatan emxre, 07 Kasım 2012, 19:36:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Alıntı yapılan: moonisblack - 08 Kasım 2012, 09:39:51
upg yapmadan para kazanılıyormu burda ben bilmiyorum
olacağı söyleyeyim;
uslu durmaz gider bir süre sonra dayanamaz golden alır bide ref satın alma işine girer ooo negüzel para geliyor der
3 ay sonra birden işler değişince
Allah belasını versin der ...

Evet evet ben dedim :D Günlük gelir 5 dolardan 1.7'e kadar düşünce dedim :D 250 ref varken

emxre

Öncelikle teşekür ederim bana yardımda bulunduğunuz için ben o kadar çok kazanmak istemiyorum 5$ falan fazla ben böyle yavas yavas para kazanmadan nasıl diyeyim böyle ne yapmamda tavsiye bulursunuz bir kaç site araştırıyorum sürekli reklamlara tıklıyorum Baya bi 6 saat bakabiliyorum

Direk ref getireceğim 10 15 20 belki de Adprize yapıyorum çıkmadı daha ama çıktığını nasıl öğreneceğim :) . Tasklardan fazla birşey anlamıyorum bir siteye yönlendiriyor ne yapmalıyım ? .  Grid ney bu arada şimdiden teşekürler .

hakanatik01

kolay gele o zaman:) adprizeden kazandığında yazıyor sana ingilizce olarak tebrikler şunu kazandın bunu kazandın şeklinde
2-)Grid:ufak karecikler grid oluyor:D onlarda bir nevi adprize neoda adprize tıklıyorsun diğer sitelerde gride mantık aynı.Tıkla süre bitene kadar bekle,kazanıp kazanmadığını sana bildiriyor.
3-)Umarım dediğin refleri bulursun:)
4-)Tasklarda sizi başka siteye yönledirmiyor benim bildiğim;dediğiniz tasksa tabi belkide demek istediğiniz offer lardır.Offerlarda üyelik v.s. şeklinde teklifler oluyor.Şu siteye üye olup kullanıcı adını gönder v.s. şeklinde size görevin altında ödemeyi yapacak kişinin istekleri bulunuyor onlara uygun yapmanız gerekiyor.

emxre

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Kasım 2012, 14:00:05
kolay gele o zaman:) adprizeden kazandığında yazıyor sana ingilizce olarak tebrikler şunu kazandın bunu kazandın şeklinde
2-)Grid:ufak karecikler grid oluyor:D onlarda bir nevi adprize neoda adprize tıklıyorsun diğer sitelerde gride mantık aynı.Tıkla süre bitene kadar bekle,kazanıp kazanmadığını sana bildiriyor.
3-)Umarım dediğin refleri bulursun:)
4-)Tasklarda sizi başka siteye yönledirmiyor benim bildiğim;dediğiniz tasksa tabi belkide demek istediğiniz offer lardır.Offerlarda üyelik v.s. şeklinde teklifler oluyor.Şu siteye üye olup kullanıcı adını gönder v.s. şeklinde size görevin altında ödemeyi yapacak kişinin istekleri bulunuyor onlara uygun yapmanız gerekiyor.

Teşekür ederim o kadar refi bulacağım :) . Başka site önerebilir misiniz şuan NeoBux ve Clix var başka bakıyorum zamanım var kazancı size göre en fazla olan bir site önerebilir misiniz ? CrowdFlower diye birşey var orada ne yapmam lazım .

ikose

Alıntı yapılan: emxre - 08 Kasım 2012, 14:03:47

Teşekür ederim o kadar refi bulacağım :) . Başka site önerebilir misiniz şuan NeoBux ve Clix var başka bakıyorum zamanım var kazancı size göre en fazla olan bir site önerebilir misiniz ? CrowdFlower diye birşey var orada ne yapmam lazım .

Ptclerde en kolay şekilde işi öğrenebileceğin vede ref bulabilirim diyorsan en kazanlı siteler
ClicckinAdsForMoney  ve 33 grubu ( 9site) sitelşeri rahatlıkla ödeme aldığımız ve kazandığımız siteler..
Bunların dışında yinede vaktim kalıyor diyorsan ödeme bölümüne bakabilirsin..
Bol kazançlar

hakanatik01

task dediğinde değişir.İngilizcen varsa sorun olmaz yoksa biraz sorun olabilir.
Örnek vermek gerkirse

burda dediği görevi yapıcaksın genelde 2 sayfa olur bu görevi yaparsan sana 0,03 vericem diyor avaibale dediğide o görevden şimdilik bu kadar kalmış herkes yaptığı için bazı görevler çabucak bitiyor.burdaki ingilizceyi en azından anlaman senin için iyi olur dediği şirketin web sitesinde tel no ve adres bilgileri burda yaznlarla aynımı (sana çıkıcak olan sayfada)varmı birbiriyle uyumlumu gibi birşeyler.Seni öncelikle test moduna alıcak testte başarılı olursan kazanma moduna giriceksin.Burdada belli bir yüzde var eğer o yüzdenin altına düşersen o görevden atılıyorsun kabaca böyle gitmem lazım kolayg ele herkese iyi elenceler iyi forumlar sağlıcakla kalın (a) ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 08 Kasım 2012, 09:39:51
upg yapmadan para kazanılıyormu burda ben bilmiyorum
olacağı söyleyeyim;
uslu durmaz gider bir süre sonra dayanamaz golden alır bide ref satın alma işine girer ooo negüzel para geliyor der
3 ay sonra birden işler değişince
Allah belasını versin der ...

Alıntı yapılan: Metilli - 08 Kasım 2012, 10:33:45
Evet evet ben dedim :D Günlük gelir 5 dolardan 1.7'e kadar düşünce dedim :D 250 ref varken

Ehehe, abi sözü dinlemeyenler itirafta :D :D :D
Kim dedi ki size golden alın çok kazanırsınız diye :D Gidin onlara sövün :D
Bak para yatırmadan da kazananlar var sitede/sitelerde :D

Metilli

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Kasım 2012, 14:27:18
Ehehe, abi sözü dinlemeyenler itirafta :D :D :D
Kim dedi ki size golden alın çok kazanırsınız diye :D Gidin onlara sövün :D
Bak para yatırmadan da kazananlar var sitede/sitelerde :D

Valla ben kendim buldum neoyu :D
Kimse de aldırmadı kendim aldım goldeni :D
Geç keşfettim PTC nin anlamını, forumları olduğunu, yalan dolan oldğunu :D
Önceden tanısaydım keşke sizleri :D

hakanatik01

Sizin "kapaklar" gelmeden daha çok neo'ya sövülecek gibi :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Kasım 2012, 17:36:08
Sizin "kapaklar" gelmeden daha çok neo'ya sövülecek gibi :D :D

Bugüne kadar sürekli geliyordu da sövmediler mi :D
Sövecek adama, kapakla beraber gazozu da verdiklerini ispat etsen, farketmiyor :D