Bakabilir misiniz ?

Başlatan emxre, 07 Kasım 2012, 19:36:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emxre

Arkadaşlar ben Neobux'a yeni kayıt oldum daha fazla bir bilgim yok daha yeni Adprizeler'i öğrendim baya bi gitmiş . Neyse ben bir oyun oynuyorum o oyuna Paypal'dan para yatıracağım onun için kayıt oldum . Yeni başladım neler yapmalıyım mesela Ref nedir Ref almalı mıyım ? Alt üye var onu nasıl yapabilirim Kısaca bana Yardım Edebilir misiniz Her konuda . ? Para yatıramam ben yavaş yavaş param olursa Golden alacağım . Mesela Golden parası biriktirmeli miyim gerekli midir ? ? ?

ikose

Alıntı yapılan: emxre - 07 Kasım 2012, 19:36:39
Arkadaşlar ben Neobux'a yeni kayıt oldum daha fazla bir bilgim yok daha yeni Adprizeler'i öğrendim baya bi gitmiş . Neyse ben bir oyun oynuyorum o oyuna Paypal'dan para yatıracağım onun için kayıt oldum . Yeni başladım neler yapmalıyım mesela Ref nedir Ref almalı mıyım ? Alt üye var onu nasıl yapabilirim Kısaca bana Yardım Edebilir misiniz Her konuda . ? Para yatıramam ben yavaş yavaş param olursa Golden alacağım . Mesela Golden parası biriktirmeli miyim gerekli midir ? ? ?
Bu sistemi anlaşılan hiç bilmiyorsun
Öncelikle Paypaldan bir oyuna para yatırman için Onaylı olman gerekir (eğer göndereceğin yer Türkiye değilse)
Onaylı olman için bir krd. kartının olması gerekir..

Ref nedir , adprize nedir daha bilmiyorsan veya yeni öğrendim diyorsan
bence Ptcde işin nasıl olduğunu kavrayıp (ki buişi Ptclerde kısa zamanda öğreneceksin )
daha sonra neoda Golden olmayı yada ref kiralamıyı düşünmelisin bence..
Şimdi hiç bir şey bilmiyorken bunları yaparsan mutlaka zarar edersin..
Neo yu bu işin üniversitesi düşün..
sen ilk okula gitmeden üniversiteye gidiyim diyorsun bir anlamda..

Bol kazançlar dilerim.
Bu arada Hoşgeldin

emxre

Alıntı yapılan: ikose - 07 Kasım 2012, 19:46:02
Bu sistemi anlaşılan hiç bilmiyorsun
Öncelikle Paypaldan bir oyuna para yatırman için Onaylı olman gerekir (eğer göndereceğin yer Türkiye değilse)
Onaylı olman için bir krd. kartının olması gerekir..

Ref nedir , adprize nedir daha bilmiyorsan veya yeni öğrendim diyorsan
bence Ptcde işin nasıl olduğunu kavrayıp (ki buişi Ptclerde kısa zamanda öğreneceksin )
daha sonra neoda Golden olmayı yada ref kiralamıyı düşünmelisin bence..
Şimdi hiç bir şey bilmiyorken bunları yaparsan mutlaka zarar edersin..
Neo yu bu işin üniversitesi düşün..
sen ilk okula gitmeden üniversiteye gidiyim diyorsun bir anlamda..

Bol kazançlar dilerim.
Bu arada Hoşgeldin

Zarar edersin derken nasıl bir zarar ben para yatırmayacağım . Reklamlara tıklayıp kazandığım para ile ref falan alacağım . Yoksa ekstra zara eder miyim :S .

enderege

Alıntı yapılan: emxre - 07 Kasım 2012, 19:51:52
Zarar edersin derken nasıl bir zarar ben para yatırmayacağım . Reklamlara tıklayıp kazandığım para ile ref falan alacağım . Yoksa ekstra zara eder miyim :S .

Neoda günlük kazancınızı hesapladınız mı? Para yatırmadan golden almaktan bahsediyorsunuz. Bunu hesaplayın önce. Ayrıca 10-15 alt üyeniz (ref) olmadan golden falanda almayın. Kazandığınız para ile ref alabilirsiniz. Şansınıza belki kazanç elde edebilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

Kiralık reflerden uzak dur, direk ref getirebiliyorsan getir (arkadaşların, ailen vs. senin ref linkinle üye olacaklar, üyeliğinin 15 günü dolduktan sonra). Tıklayarak ve AdPrize'dan gelen parayı da biriktirip biriktirip çekersin. Her aldığın ödemede min ödeme $1 artar, $10 olana kadar, bu yüzden tavsiyem çok sık para çekme. Kaldı ki Neo'dan reklam tıklayarak para kazanmak çok çok zor, gün içinde çıkan reklamların %99'u $0.001 değerindedir. Yüksek değerli reklam çıksa bile %99 ihtimalle kaçıracaksın onları.

Çok karamsar bir tablo çizmiş gibi görünebilirim ama öyle, Neo bu piyasadaki en güvenli sitelerden biridir dolayısıyla para kazanmak oldukça zordur. Bol keseden para dağıtsaydı yıllar önce scam olurdu. Clixsense'e de bakmanı tavsiye ederim, orada gün boyu yüksek değerli reklam yakalaman daha olası ama min ödeme limiti biraz yüksek (8 veya 10 dolar emin değilim). Grid tıklayarak veya task yaparak biraz daha hızlı para biriktirebilirsin.

Başarılar :)

moonisblack

abicim neobux tan uzak dur
aman diyim ...

hakanatik01

bence hepsinden uzak dur :) en azından bir süre öğren biraz param yok diyorsun golden diyorsun kafan karışık gibi.Golden almak kolay değil neoda 90$'dı sanırım enson upgrade sayfalarından görebiliyorsun hangi sitede ne kadar ama getirisinide düşünmen lazım ref falan olmazsa boşa kürek sallamk gibi oluyor çoğu sitede:).Dediğine görede burdan kazanıp oyuna yatırıracaksın golden alıcağına direkt oyuna da yatırabilrisin yok ben goldensız o parayı yapıcam dersende neoyla falan biraz zor 3 ayda falan anca 4-5 dolar olur neoda.tek siteyle biriktirmen zor vaktin varsa güvenilir 5-6 siteye bedava üye olup aylık belki 3-4$ dolar getiri sağlarsın:) Görev içinde az da olsa ingilizce bilsen iyi olur.Kolay gibi görünsede görev çok sıkıcı olabiliyor:)

Not:birde umarım burdan birinden ref olmuşsundur kullanıcaksan :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

nasıl uzak durun yahu :D Adam zaten para yatırmayacağım demiş... Sizler hangi sitede nasıl kazanacağını yazın bence :)
Önereceğiniz site varsa onları ve o sitedeki tavsiye edilen kazanç yollarından bahsedin.

Var ya, öldürmüşsünüz işi,, e siz ne yapıyorsunuz, hepiniz para mı gömdünüz. :) Para harcamadan kazandığınız yerler yok mu ? :)
Biraz bunlardan bahsetseniz iyi olacak.. benim bile kaçasım geldi yahu :D

hakanatik01

Doğru söylüyorusunuz hocamda ben yanlış ta anlamış olabilir ama emxre hızlı yol almak istiyor bir an önce parayı bulayım diyenlerden diğer sitelerden gelicek olan ayda 4-5$ ufak gelicek gibi ona:) kısca yol yakınken kaçsın:D bizlerin çoğu para için değil zevk için tıklıyor %80'imiz değil mi?:) Benim tahminim emxre de diğer forumlardaki saçmalıkları görüp heves etti yok günde 100dolar günde 5 dollar tarzında yazılardan etkilenmiş olabilir yatırımsız şusuz busuz aylık 40-50$[oyuna yatırıcağına göre]bir yöntem varsa bende denemek isterim :) banada yazın:D bende acemiyim.

moonisblack

upg yapmadan para kazanılıyormu burda ben bilmiyorum
olacağı söyleyeyim;
uslu durmaz gider bir süre sonra dayanamaz golden alır bide ref satın alma işine girer ooo negüzel para geliyor der
3 ay sonra birden işler değişince
Allah belasını versin der ...