Rewardingways, ref yarışması, yardımınız lazım..

Başlatan tolgacan86, 08 Kasım 2012, 09:48:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

tolgacan86

Alıntı yapılan: lovablegs - 26 Kasım 2012, 18:31:57
tebrikler işe yaramış hayırlı olsun tolga :)

Tşkler dostum senin yardımın olmasaydı olmazdı zaten, ayrıca senide farketmedim sanma ;)

tolgacan86

Arkadaşlar malum buradaki yarışma her hafta devam etmekte, halen üye olmamış yada üye oldum ama bir kere daha olayım diyip yardım etmek isteyen olursa yine kolay bir kumpara üyeliği görevi mevcut, nerede nasıl yapacağını açıklayabilirim.. şu andaki durum böyle, ve yarın gece bu haftaki yarışmada sonlanacak :)

Place   Member Name   Prize Amount   Referrals
1   tolgacan86    $15.00   7
2   riccim    $10.00   5
3   earnwithinternet    $7.50   3
4   Nobodys    $5.00   3
5   neoubdec    $2.50   2
6   vanyspike90    $2.00   2
7   rewardlive    $2.00   2
8   cjlgld    $2.00   2
9   bekeli    $2.00   2
10   PNEFOREVER2    $2.00   2

bekeli

Tolgacan yine supersin. Cerezsiz benden bu kadar oluyor. Yine bi es dost yardimi isteyip bi iki tane daha bulabilirim belki ;)
Bu arada ikinci siradaki bizim forumdaki @ricci mi. Eger oyle ise onu da tebrik ederim..

tolgacan86

Aynen bekeli 1-2 kişi daha bulursan garanti olur süper olur :) ricci'ye ben ÖM attım sordum sen misin o diye ama cevap vermedi henüz :)

ricci

Alıntı yapılan: bekeli - 02 Aralık 2012, 11:35:42
Tolgacan yine supersin. Cerezsiz benden bu kadar oluyor. Yine bi es dost yardimi isteyip bi iki tane daha bulabilirim belki ;)
Bu arada ikinci siradaki bizim forumdaki @ricci mi. Eger oyle ise onu da tebrik ederim..

Evet bekeli riccim benim kayıt olurken ricci'yi almışlar bende sonuna m ekleyiverdim öz hakiki ricci gibilerinden :) Teşekkürler ayrıca, aslında ref yarışması için girmemiştim bi sitede birikmiş biraz bakiyeden reklam verecektim bari aktif bi kaç ref gelir dedim, baktım harbiden geldi bi kaç tane üstüne bi kaç tanıdık kişiyi üye ettik derken toplam 6 kişi olduk :)

tolgacan86

ricci nerede reklam verdin acaba birde kaç aktif ref geldi toplam? ne kadarlık reklam verdin bu bilgileride verirsen tecrübelerinden faydalanabiliriz :D

Son durum;

Place   Member Name   Prize Amount   Referrals
1   tolgacan86    $15.00   9
2   riccim    $10.00   6
3   Nobodys    $7.50   4
4   earnwithinternet    $5.00   3
5   PankajPrasad    $2.50   3
6   bekeli    $2.00   3
7   neoubdec    $2.00   2
8   vanyspike90    $2.00   2
9   rewardlive    $2.00   2
10   cjlgld    $2.00   2

ricci

ref4bux ve buxpromo sitelerinden 3 ref geldi, 0,20'lik iki görev ve 1000 adet ptc reklamı vardı, geriye kalan 3 refte kendi arkadaşımdı zaten, eğer bu şekilde sonuçlanırsa gayet güzel geri dönüşü olacak :)

tolgacan86

bekeli

@ricci tebrikler. Buxpromo'da daha önceki haftalarda ben de reklam vermiştim. Ama gelen olmamıştı. Hayırlı olsun ikinciliğin..

@tolgacan86, tebrikler. Artık 1'liği her hafta alıyorsun. Bundan sonra 1. belli diğerleri kim diye bakıyorum listeye.. Hayırlı olsun birinciliğin ;)