Rewardingways, ref yarışması, yardımınız lazım..

Başlatan tolgacan86, 08 Kasım 2012, 09:48:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ricci

Teşekkürler bekeli, ayrıca Tolgacan birinciliğin hayırlı olsun  :)

tolgacan86

Tşkler bekeli. Seni ve ricciyide tbr ederim :) 3 tane gelirkapisi üyesi listeyi parselledik resmen :D

ricci

Parselleyemedik galiba beni cheter diye işaretlemişler, ticket açtım hangi konuda hile yapmışım diye cevabını bekliyorum bakalım  >:( açık konuşuyum herhangi bir konuda hile yapmadım, cevabı bekliyorum cevaba göre daha ağır konuşacam kendilerine  (sinir)

tolgacan86

Geçmiş olsun ricci.. :( Umarım düzeltirsin sorununu en kısa zamanda..

Proxy kullandıysan, Hotspot sheild gibi VPN kullandıysan..

aynı ip ile farklı hesaplara girdiysen,

aynı bilgisayardaki çerezleri silmeden farklı hesaplara girdiysen

yada bunlardan birini yapmaya çalıştıysan (bazen müsade etmiyor ancak kayıtlarına geçiyor sitenin)

ricci

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 03 Aralık 2012, 09:39:23
Geçmiş olsun ricci.. :( Umarım düzeltirsin sorununu en kısa zamanda..

Proxy kullandıysan, Hotspot sheild gibi VPN kullandıysan..

aynı ip ile farklı hesaplara girdiysen,

aynı bilgisayardaki çerezleri silmeden farklı hesaplara girdiysen

yada bunlardan birini yapmaya çalıştıysan (bazen müsade etmiyor ancak kayıtlarına geçiyor sitenin)

bu dediklerinden hiç birini yapmadım cevaplarını bekliyorum bakalım, sadece şüpelendiğim tek konu var oda superonline kullanmam. ip aralığı çok geniş olmadığı için üye olan başka birinin ipsi ile çakışıyor olabilirmi diye düşünüyorum.

tolgacan86

ikinci bir ihtimalde hacklenmiş olman olabilir ki benim maili hackleyen adam sitedeki şifremide almıştı siteye giriş yapmaya çalıştığında doğal olarak anında hesap banlanmıştı. Adam cezayirden girmeye kalktı normalde hesap Turkiye hesabı..

ricci

hack ihtimalide yok , o konularda epey tedbirliyimdir ama bakalım ne diyecekler inan bende çok merak ediyorum

lovablegs

gemiş olsun ricci umarım çözerler sorununu ..

tolgacan gene hayırlı olsun 1. liğin :)

ricci

Açıklama olarak çoklu hesap yazmışlar. dediğim gibi dynamic ip kullanmamdan kaynaklanıyor bakalım geri dönüş yaptım cevap ne olacak.