Rewardingways, ref yarışması, yardımınız lazım..

Başlatan tolgacan86, 08 Kasım 2012, 09:48:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Kasım 2012, 23:15:47
Neyse, o zaman diğer bir tesellimiz de şudur ki, takipçin de bekleyecek :D

malesef hocam, bahsettiğimiz sıkıntı bizim ülkemize özgü, şimdi diğer ülkelerdekiler çatır çatır offer, survey yapıyor :D

Aslında Super Rewards'da 11 puan veren bir görev buldum, şu anda yapıyorum eğer yaparsam olumlu sonuç olursa çok kolay görev paylaşıcam sizlerle.. :)

tolgacan86

Yeni bir yöntem keşfettim  (p)  (p)  Ayrıca daha kolay :P

Yardımcı olacak arkadaşlara kısaca ne yapacaklarını anlatayım;

Öncelikle Alttaki resimdeki gibi Offer Walls'dan Super Rewards kısmına gelin;

Daha sonra oradaki listeden 11 puan verecek olan Desert Operation adlı oyuna tıklayın :)

Daha sonra oyuna kayıt formu var küçücük onayda gerekmiyor mailden, ancak fake mail yazmayın ilerde maile gelen welcome mesajını kullanıcaz puanı alabilmek için :)

Oyuna kayıt olduktan sonra karışınıza oyun ekranı çıkacak ufak tefek bina dik falan fisman bir kaç tık yapın lütfen ancak sayfayı en az 15 dakika kapatmayın, bu arada bir iki bina felan dikerseniz çok gerçekçi olacaktır :) Merak etmeyin bina dikme konusundada o yönlendiriyor zaten sen sadece 2-3 tık yapıcaksın..

15 dakika sonra Rewardingways hesabımızı kontrol edicez 90% puan yatmamış olacak, sebebini tam bilmiyorum ama bu Super Rewarddaki paralar/puanlar hep ticket attıktan sonra yatıyor.. Neyse şimdi puanın yatmadığını görünce yapacağımız işlem şu şekilde devam ediyor (sadece 1 ticket atıcaz). Oyunu tıkladığınız Super Reward listesinde sağ en üst köşedeki Get Help butonuna tıklayıp ticket sayfasını açıcaz..

Sonra karşımıza şöyle bir liste çıkacak tabiki sizde 1 tane bu oyun olacak..

Gördüğünüz gibi geçmişteki oyun görevlerinden puanlarımı aldım hep ama hatırlıyorum neredeyse hepsine ticket atmıştım puanları alabilmek için.. Neyse şimdi orada eğer 15 dakikayı geçtiyse göreve başlayalı Sağda içerisinde (?) Soru işareti olan HELP yazısı çıkar benim alttaki 3 tanesi gibi, ona tıklayın.. Karşınıza alttaki gibi gereksiz bir sayfa çıkacak onu atlamak için kırmızı çizgiyle belirttiğim linke tıklayın..

Şimdi karşınıza çıkan ticket forumuna oyuna kayıt yaptığınız mail adresini yazıp, görevi tamamladığınızı ancak puanın yatmadığını belirtin, oyundaki kullanıcı adınızı belirterek şu anda aktif şekilde oynadığınızı söyleyin. size gelen onay mailini kopyala yapıştır yapın ve ticket gönderin bu kadar.. En geç 3 gün içinde puan yatacaktır.. Böylece 0.1 üzerinde görev yaptığınız içinde ref listesine eklenebileceksiniz :) Ha unutmadan buradaki 11 puan diye gösterdiği aslında rewardingways için 0.11 puandır :)

ikose

Dohktor bu ne  ???
anladıysam arap olayım  8)
Task beklemeyi tercih ederim. Olmadı yarın oğluma yaptırırım.  :g

tolgacan86

Alıntı yapılan: ikose - 09 Kasım 2012, 00:11:07
Dohktor bu ne  ???
anladıysam arap olayım  8)
Task beklemeyi tercih ederim. Olmadı yarın oğluma yaptırırım.  :g

Aslında çok kolay, 15 dakika bekleme dışında sana bişey yaptıracak sürece sadece 2-3 dakika.. :) Sadece adım adım yaparsan çok kolay olacağını görürsün :) Oyunu yüklemeye felanda gerek yok browser oyunu :)

lovablegs

heryerde bu oyunun reklamı çıkıyordu karşıma bıkkınlık gelmişti merakda ediyordum şimdi senin işine yarayacak madem oraya kadar hallederim artık ticket da sana kalır :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: lovablegs - 09 Kasım 2012, 00:22:45
heryerde bu oyunun reklamı çıkıyordu karşıma bıkkınlık gelmişti merakda ediyordum şimdi senin işine yarayacak madem oraya kadar hallederim artık ticket da sana kalır :)

ok team indiriyorum buradayım ;)

tolgacan86

Eğer çok oluyorsun demezseniz daha kolay ve hızlı bir yol daha buldum :) Sadece Markofoni üyeliği ile anında puanlar yatıyor.. $0.27 değerinde hemde..

Yapmanız gereken tek şey, Offer Walls kısmına gelip oradaki OfferWalls.com bölümüne girmek orada karşınıza markofoni üyeliği görevi çıkacak tıklayıp yönlendirmeleri yapıp markofoniye üye olduktan sonra mail onayı yaptığınız anda 0.27 puan hesabınızda :)

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Kasım 2012, 00:40:53
Eğer çok oluyorsun demezseniz daha kolay ve hızlı bir yol daha buldum :) Sadece Markofoni üyeliği ile anında puanlar yatıyor.. $0.27 değerinde hemde..

umarım bunu becerebilmişimdir..  :S

lovablegs

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Kasım 2012, 00:40:53

Yapmanız gereken tek şey, Offer Walls kısmına gelip oradaki OfferWalls.com bölümüne girmek orada karşınıza markofoni üyeliği görevi çıkacak tıklayıp yönlendirmeleri yapıp markofoniye üye olduktan sonra mail onayı yaptığınız anda 0.27 puan hesabınızda :)

tamam dostum hallettim bu daha kolaymış diğerinde de 2 bina yaptım :)

tolgacan86

Place   Member Name   Prize Amount   Referrals
1   tolgacan86    $15.00   14
2   boejstrup    $10.00   11
3   uRBANdAMAGE    $7.50   5
4   wimpiewillem    $5.00   4
5   ptcscrutiny    $2.50   4
6   rewardlive    $2.00   4
7   deccsub    $2.00   3
8   drajak14    $2.00   2
9   primepaid    $2.00   2
10   karanrathore    $2.00   2