Rewardingways, ref yarışması, yardımınız lazım..

Başlatan tolgacan86, 08 Kasım 2012, 09:48:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Tolgacan  daha önceden 2 pc den de üyeliğim var bu siteye ama uzun zamandır giriş yapmıyorum eğer belli bir süre giriş yapmayanların kayıtları siliniyorsa sana yardımcı olmak için +2 ref olarak gelebilirim ;)

tolgacan86

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Kasım 2012, 00:59:55
Tolgacan  daha önceden 2 pc den de üyeliğim var bu siteye ama uzun zamandır giriş yapmıyorum eğer belli bir süre giriş yapmayanların kayıtları siliniyorsa sana yardımcı olmak için +2 ref olarak gelebilirim ;)

hocam bildiğim kadarıyla silinmiyor, ancak üyeliklerinizi kullanmıyorsanız muhtemelen siteye girmediğiniz süre içerisinde çerez silme + ip değişimi olmuştur yeni üyelikten problem olmaz bence :)

yingyang16

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Kasım 2012, 01:02:55
hocam bildiğim kadarıyla silinmiyor, ancak üyeliklerinizi kullanmıyorsanız muhtemelen siteye girmediğiniz süre içerisinde çerez silme + ip değişimi olmuştur yeni üyelikten problem olmaz bence :)

Tamam öyleyse kayıt oluyorum ama tasklar bana göre değil uzak masa yardım alırım senden  ;) Oyun için de kendim denerim olmaz ise yardım alırım  ;)

lovablegs

arkadaşlar şimdi wireless ağımda başka bir komşumun ağından girsem nasıl oluyor üyelik gerçek olurmu sorun yaratır mı bunu çok merak ediyorum ???

ben evimde kendi netimi kullanıyorum....

tolgacan86

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Kasım 2012, 01:08:46
Tamam öyleyse kayıt oluyorum ama tasklar bana göre değil uzak masa yardım alırım senden  ;) Oyun için de kendim denerim olmaz ise yardım alırım  ;)

tabiki istediğiniz zaman yardımcı olurum ancak şu mesajımda anlattığım yerdeki markafoni üyeliği çok kolay 1 dakika sürmüyor ve ref listesine girmeniz için yeterli :)
http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/rewardingways-ref-yarismasi-yardiminiz-lazim/msg59694/#msg59694

bunun dışında devam edelim ödeme limitine ulaşmak için derseniz onlarada yardım ederim tabiki :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: lovablegs - 09 Kasım 2012, 01:10:22
arkadaşlar şimdi wireless ağımda başka bir komşumun ağından girsem nasıl oluyor üyelik gerçek olurmu sorun yaratır mı bunu çok merak ediyorum ???

ben evimde kendi netimi kullanıyorum....

muhtemelen olur ancak çerezleride silmen gerekli

yingyang16

Tolgacan

yingyang  Points: 0.27 Markofoni  tamam  :y inşallah bir sorun yoktur  ???

Birazdan diğerinden de kayıt olurum   ;) Başka yapmam gereken birşey var mı?  ???

tolgacan86

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Kasım 2012, 01:24:06
Tolgacan

yingyang  Points: 0.27 Markofoni  tamam  :y inşallah bir sorun yoktur  ???

Birazdan diğerinden de kayıt olurum   ;) Başka yapmam gereken birşey var mı?  ???

hocam daha ne olsun ellerine sağlık :) çok tşkler :)

yingyang16

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Kasım 2012, 01:25:52
hocam daha ne olsun ellerine sağlık :) çok tşkler :)

Rica ederim ne demek  :) kolaykazanc1 :  Points: 0.27  :y

Ödeme alma gibi bir niyetim yok sadece yardımım olsun yeter  :) Ref kazancı istersen 2 hesabı da uzaktan masa ile kullanabilirsin  :D

tolgacan86

Çok tşkler tekrardan :) böyle kolay görevler gördüğüm zaman bilgilendiririm o zaman en azından min ödemelere ulaştırırız hesapları :)