Rewardingways, ref yarışması, yardımınız lazım..

Başlatan tolgacan86, 08 Kasım 2012, 09:48:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Kasım 2012, 00:46:59
Tolgacan, ref gelmemesi konusunda kesinlikle katılıyorum sana. Bux sitelerinde sürekli reklam veriyorum ne gelen var ne giden. İlla ki neo, clixsense gibi sitelerde reklam vermek gerek. Ama para harcamadan o listenin sonlarına gelsem yeter diye düşünüyorum da pek olmuyor. Nadiren. Hatta sen sormuştun kar/zarar nasıl diye hatılarsan reklam olayında. Onda da 2 refle 2 dolar almıştım o kadar.
Her hafta birinciliğe oynamak istiyorsan Neobux'ta her hafta blogunun reklamını verebilirsin. 5 dolarlık reklam ilk 3'e girmen durumunda kar getirecektir. Tabii ki risk var..

Aynen her bir cümlene katılıyorum bende ucuz yollu reklamla ortalarda felan olsam üstünü arkadaşlar felan tamamlasa diyorum ama (:P) arkadaşların tamamlama kısmında sorun olmuyor ancak alttan destek gelmiyor, mesela biraz önce bir refim anket tamamladı portekizli hıyar, geçen haftanın refiydi.. pazar gecesi son dakika nouma26 ve ahnamusa rica etmesem gidecekti 1.lik elden.. :) diyeceğim o ki refin sayısıda yetmiyor nitelikli ref lazım misal benim ref sayıma bak kazanca bak.. :)

hakanatik01

:g Artık nitelikli ref zor sanırım bunun sebebide diğer sitelerdeki yabancı olsun türk olsun üçkağıtçı kesimin milleti kaçırması.Adamın biri geçen clixsenseyi tanıtıyordu günlük 50 dolar kazancı garanti ediyordu mesela bide mantıklı gibi sıralamış yok tasktan şu kadar gelicek tıklarınızdan bu kadar clixgridden 5$ getirisi[her allahın günü bu adama çıkıyor herhalde 5$ :g] var diye sıralamışta sıralamış bunlara inanıpta o siteye üye olan bir kişi 2-3 gün sonra bırakıyor tabiki siteyi bu kazançları bulamayınca yanlış yönlendirmelerden millet soğudu sanırım PTC işlerinden hepimizin bildiği bir site vardır sanırım "W" ile başlayan mesela ordaki ortamda yazılanlara bakıyorum bazen bir konuyu 10 kişi açıyor yok şöyle olucak böyle olucak gibi vaatler havada ucuşuyor milletin soğuması gayet normal ref olursa yabancı olucak reklam versem ben türkiyeyi kapatırım gelmesin diye ordan ref benim algıladığım bu en azından, yeni olmama rağmen :) Upline'ı iyi bulmak lazım ben bekliyorum yeni bir site bile olsa kullanmayı düşünüyorsam [mesela Startxcash  için cashnhitste çok görüyorum çok pis üye olsaım var üye olan varsa yollasın vakit buldukça tıklayaım :g]burdan birinin refi olayım diye en azından uplinelarımın yalan yanlış bilgi vermeyeceğini biliyorum bu sitede.İnternet ortamı olduğu için sallayan sallayana oluyor :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Kasım 2012, 01:24:08
:g Artık nitelikli ref zor sanırım bunun sebebide diğer sitelerdeki yabancı olsun türk olsun üçkağıtçı kesimin milleti kaçırması.Adamın biri geçen clixsenseyi tanıtıyordu günlük 50 dolar kazancı garanti ediyordu mesela bide mantıklı gibi sıralamış yok tasktan şu kadar gelicek tıklarınızdan bu kadar clixgridden 5$ getirisi[her allahın günü bu adama çıkıyor herhalde 5$ :g] var diye sıralamışta sıralamış bunlara inanıpta o siteye üye olan bir kişi 2-3 gün sonra bırakıyor tabiki siteyi bu kazançları bulamayınca yanlış yönlendirmelerden millet soğudu sanırım PTC işlerinden hepimizin bildiği bir site vardır sanırım "W" ile başlayan mesela ordaki ortamda yazılanlara bakıyorum bazen bir konuyu 10 kişi açıyor yok şöyle olucak böyle olucak gibi vaatler havada ucuşuyor milletin soğuması gayet normal ref olursa yabancı olucak reklam versem ben türkiyeyi kapatırım gelmesin diye ordan ref benim algıladığım bu en azından, yeni olmama rağmen :) Upline'ı iyi bulmak lazım ben bekliyorum yeni bir site bile olsa kullanmayı düşünüyorsam [mesela Startxcash  için cashnhitste çok görüyorum çok pis üye olsaım var üye olan varsa yollasın vakit buldukça tıklayaım :g]burdan birinin refi olayım diye en azından uplinelarımın yalan yanlış bilgi vermeyeceğini biliyorum bu sitede.İnternet ortamı olduğu için sallayan sallayana oluyor :)

Aynen katılıyorum. Bir sürü ref geliyor ama iş yapan yok. Artık kazanç olmadığını düşünüyor insanlar. Bu arada Startxcash'e üyeyim ben. Hatta 1 dolar olsun da ödeme alayım ve forumda tanıtayım diyordum. Ödeme almadan tanıtmayayım diye düşünmüştüm. Ancak task yok startxcash'te. Güzel tarafı üyelik yükseltenler için 7. seviyeye kadar ref kazancı var. Bu matrix olayı güzel. Üye olup üyelik yükselten varsa onun refi olman daha iyi olur. Ben standart üyeyim şu anda orada.

hakanatik01

P.M atarsan sevinirim :y alalım 1 dolarıda tanıtsın biri artık site kapanacak nerdese öyle gördükçe içim gidiyordu o siteye :g çok güzel görünüyor bıraktığım 1-2 site oldu ilk aklımda bu site vardı ref linkini bekliyorum Üyelik yükselten zaten ref bulmuştur o riske girdiyse :g

tolgacan86

bu hafta gerçekten zorlu rakip..

Place   Member Name   Prize Amount   Referrals
1   anhbro    $15.00   8
2   vinhnhan    $10.00   2
3   rewardlive    $7.50   2
4   tolgacan86    $5.00   2
5   miq72    $2.50   1
6   re4ux    $2.00   1
7   rodalfe    $2.00   1
8   jjohnson777    $2.00   1
9   boejstrup    $2.00   1
10   nero037    $2.00   1

ElisaMcCline

Daha önce bahsetmiştim hatırlarsın...
Bırak bu hafta, kaynaklarını sakla bence Tolga....

tolgacan86

kesinlikle bu hafta iş çıkmayacak zaten belli..  :S

Place   Member Name   Prize Amount   Referrals
1   anhbro    $15.00   8
2   tolgacan86    $10.00   4
3   neoubdec    $7.50   2
4   vinhnhan    $5.00   2
5   rewardlive    $2.50   2
6   re4ux    $2.00   1
7   yameen    $2.00   1
8   primepaid    $2.00   1
9   logat    $2.00   1
10   miq72    $2.00   1

tolgacan86

Arkadaşlar malum yarışmadan dolayı bir çoğunuz bana yardımcı oldunuz basit bir $0.2 lik görev yapıp bıraktınız.. Bende size faydalı olmak çalıştım çabaladım ve sitede şu anda hali hazırda aktif olan yapılması toplamda yarım saat bulmayan ve totalde yaklaşık $1.2 ile $1.5 arası para getiren görevlerin yapımını tektek anlatayım. Sitede min ödeme $1 olduğu için rahatlıklada paranızı çekebilirsiniz..

Öncelikle ihtiyacınız olan kayıt ve aktivasyonları yapmak için bir mail adresi sonra;

1) OFFERWALLS Menüsünden SupersonicAds kısmına gelip oradaki görev listesinden altlarda Siberalem.com üyelik görevi var. Yalnız para ödeme şartı olarak kayıtı yapan kişinin BAYAN olmasını istiyorlar o yüzden bayan ismiyle felan kayıt yapıp mailini onaylamanız gerek, ayrıca siteye giriş yapıp bir iki profil bilgisi sallarsanız kafadan daha garanti olur. Görevin değeri $0.31

2) Yine aynı yerde (OFFERWALLS menüsünden SupersonicAds) kısmına gelip orada Kumpara Üyeliği görevini tamamlayıp mail aktivasyonu yapıyorsunuz, siteyede giriş yapıp garantiye alırsanız iyi olur. Değeri $0.1

3) OFFERWALLS menüsünden OfferWalls.Com kısmına gelip oradaki Markafoni üyeliğini yapıp aktivasyon yaptıktan sonra siteye giriş yaparsınız bir kere garantilemek adına. Değeri $0.275 (muhtemelen çoğunuz bunu yaptı ama yapmayanlar için yazdım)

4) EARN MONEY menüsünden Top Offersa tıklayın, altlara doğru inin orada Deadelus Online görevi var, Laptop resmi var. Orada resmin üzerindeki yazıya(Deadelus online yazan yazıya) tıklayarak siteyi açın ve çıkan formu doldurup mail aktivasyonu yaptıktan sonra siteye giriş yaparsınız bir kere. Daha sonra göreve dönüp altındaki Submit butonuna tıklarsınız. Değeri $0.2

5) EARN MONEY menüsünde Top Offersa tıklayın yine, altlarda Christmas Site diye bir alışveriş sitesi reklamı var. Ziinga sitesi açılıyor. Çok basit bir kayıt işlemi var, mail aktivasyonu gerekmiyor.. kayıttan sonra otomatik siteye giriş yapılıyor biraz sitede gezin sağ sola tıklayın ANCAK site tamamen dolandırıcı site KESİNLİKLE oradaki rakamlara yazılara inanıp alışveriş yapmaya kalkmayın. Daha sonra görev yerindeki Submit butonuna basmayı unutmayın. Paranın onaylanıp yüklenmesi epey uzun sürüyor burada merak etmeyin gecikirse. Değeri $0.3 (bilgiden dolayı bekeliye teşekkürler :) )

6) EARN MONEY menüsünde Top Offersa tıklayıp oradaki Point Doublers görevine tıkla site açılsın sonra submite tıkla değeri $0.05, hemen altındaki Superpay.me görevine tıkla açılsın Submitle değeri $0.02

7) EARN MONEY Menüsünde en alttaki PTC Banner Ads' kısmına tıkla en üstteki Superpay.me $0.02 değerinde yine, diğerlerinede tıklayabilirsiniz.. Diğer PTC ler $0.001 değerinde onlarada tıklarsanız zarar etmezsiniz :)

8) OFFERWALLS menüsünden SupersonicAds' te $0.01 değerinde bir tane video var, Ayrıca yine OFFERWALLS menüsünün en altındaki Video Virool kısmında her biri $0.01 olan videolar var günlük ortalama 5-10 civarı video çıkıyor. Onları izleyerek kolayca puan toplayabilirsin. Videoların tamamını izlemenize gerek yok, ilk 10 saniye izleyin sonra son 10-15 kalan kısma tıklayın orasınıda izleyin sonuna kadar o kadar..

9) OFFERWALLS menüsünden SupersonicAds (yada Superrewards) kısmında Görüş Sayar isimli değeri $0.8 üzerinde olan bir anket var. Anket Türkiye'yede açık şu anda ancak ben, bekeli, abcb bitiremedik aynı yerde atıldık. %28 lerde felan başlarda attı hepimizi.. Denemenizde fayda var..

Şimdilik bu kadar arkadaşlar, ha yine değer toplamı ortalama $0.5 civarında olan başka 3-5 görev daha var eğer isterseniz onlarında listesini çıkartmaya çalışayım, tepkilerinize göre devam ederiz.. :)

Metilli

Anlatım çok iyi olmuş :)
Ayrıca http://hazirmail.com/ bu siteyi kullanabilirsiniz kayıt olurken sitelere.
Böylece spam mail almazsınız :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: Metilli - 23 Kasım 2012, 02:28:52
Anlatım çok iyi olmuş :)
Ayrıca http://hazirmail.com/ bu siteyi kullanabilirsiniz kayıt olurken sitelere.
Böylece spam mail almazsınız :)

Tşkler ama bazı görevlerde o tür hazır siteleri kabul etmiyorlar kayıtta, hemen bir tane hotmail alıp sırf bu işte kullandıktan sonra birdaha yüzüne bakmamak daha garanti olur aslında :)