Rewardingways, ref yarışması, yardımınız lazım..

Başlatan tolgacan86, 08 Kasım 2012, 09:48:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Bu haftaki yarışmaya GelirKapisi olarak damgamızı vuruyoruz, bekeliyide tebrik ediyorum ve hemen refleri nereden bulduğunu soruyorum :) Neobux reklamımı başka biryer mi?

Ben bu hafta 2 farklı siteyi denedim reklam için, Scarlett Clicks, 0 ref geldi 5000 tıka.. ayrıca banner manner ekstra paket vardı..

İkincisinden aslında çok umutluydum o yüzden biraz fazla verdim ve 40.000 tıklık Twickerz reklamı aldım ama paket şeklinde yine orası. Sonuç buradada hüsran totalde 5-6 kayıt var hepside abuk subuk ülkelerden hiçbir kıpırtı yapmadılar doğal olarak..

Bu hafta başka bir yerde deneyecem bakalım ama ağzımın payını aldım tabiki çok güvenmeden abartmadan vericem reklam..

Place   Member Name   Prize Amount   Referrals
1   anhbro    $15.00   11
2   tolgacan86    $10.00   6
3   rewardlive    $7.50   5
4   neoubdec    $5.00   4
5   bekeli    $2.50   3
6   boejstrup    $2.00   2
7   earnwithinternet    $2.00   2
8   miq72    $2.00   1
9   Blackpepper1    $2.00   1
10   xways01    $2.00   1

ElisaMcCline

Yaa, adam ikinizin toplamına bile yukarıdan bakıyor :D
bu hafta sıkı çalışmış anhbro :D .... Haketmiş yani :D

tolgacan86

ben biraz chatboxtan ağzını aradım oda vietnamdan ondan hiç görev çıkmıyor mesela tamamen reflere bakıyor.. ve aynen bizim gibi tabiri caizse hile yapıyor(aynen bizim gibi :P ) izlenimi aldım söylediklerinden.. :)

bekeli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 24 Kasım 2012, 14:31:46
Bu haftaki yarışmaya GelirKapisi olarak damgamızı vuruyoruz, bekeliyide tebrik ediyorum ve hemen refleri nereden bulduğunu soruyorum :) Neobux reklamımı başka biryer mi?

Daha öncede söylediğim gibi bir hafta dışında paralı reklam vermedim RW için. O haftada 2 refle 2 dolar almıştım. Bu haftaki durum ise reklamsız(Buxhost'larda verdim de ref gelmedi maalesef.). Memleketteki kardeşimi aradım. Sağolsun, hepsi ondan diyebilirim. Zaten tabloda yükseklerde gözüm yok. Her hafta o listenin en altında kalsam da listeye girsem yeter benim için..

lovablegs

bi ara @metiilli yapmıştı başka sitelerde üye olun karşılığında şu kadar vereyim gibi...işe yaramaz mı rw de?

hakanatik01

loveblegsin dediği bana daha mantıklı geliyor açıkcası microjob olan sitelere mesela phdclix ve 33bux en çok kullanıcısı olanlar ikisine de 1 tane microjob konsa belki daha kolay olur bu tür yarışmalar için 0,1-0,2 arası bir miktar verip üye ol 0,1'lik görev yap gibi deseniz hatta tolga daha çok biliyor bu konuları hazır şu görevi yapın deseni daha çok gelen olur gibi geliyor banada.Ustalar sizsiniz tabiki ustanın eli tutulmaz ben CAFM'için verdim şimdi tıklamıyorlar ama 4 ref geldi günlük tıkları zaten verdiğim kadar getiri sağladı 1 gün tıklayıp bıraksalar bile zarar yok :g reklamdan çok microjoba yönelmek bana daha mantıklı geliyor artık.

tebrikler ikinizede şimdiden :y

Metilli

http://honeydollarz.com/
dollarsignup.com

ve nice nice gpt sitelerine reklam verebilirsiniz.
10 tane üyelik 0.1lik offer yapma şartlı atıyorum sana 1.5 2 dolara patlar.
Bunlarda bir yoldur :)

Ama uğraşmak gerekir ve ben uğraşmıyorum :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: Metilli - 24 Kasım 2012, 23:28:30
http://honeydollarz.com/
dollarsignup.com

ve nice nice gpt sitelerine reklam verebilirsiniz.
10 tane üyelik 0.1lik offer yapma şartlı atıyorum sana 1.5 2 dolara patlar.
Bunlarda bir yoldur :)

Ama uğraşmak gerekir ve ben uğraşmıyorum :)

düşünmedim değil böylesini ama üye olup $0.1 yapmayanlar yada üye olmadan yaptım diyenler çok fazla çıkıyor. Ayrıca yine dollarsignupta 3 tane rewarding reklamı vardı o şekilde hiç tutulmadıklarınıda gördüm. Yine rewarding gibi üye sayısı çok fazla olan bir site bulsam orada vericem.. MBC ninde böyle offer kısmı açıldı orada denedim bir şansımı henüz hareket yok bakalım..

Metilli

1    anhbro    $10.00    16
2    neoubdec    $5.00    13
3    zuccherino83    $5.00    4

Bu da superpay.me adlı sitenin haftalık ref contesti.
Herif iyi götürüyor refleri artık hile mi yoksa buluyor mu orasını bilemeyeceğim ama adam yolunu bulmuş :g
5 tane gpt sitesi bulsa böyle haftalık 50-75 dolar arası kazanır herif :g

tolgacan86

bak sen şuna :D dollarsignup ref yarışmalarını daha çok sevdim ben oraya el atıcam yakında :D