PicoWorkers - Basit Görevleri Yaparak Para Kazanın

Başlatan CagriBey, 21 Ocak 2019, 12:30:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meola147

Alıntı yapılan: CagriBey - 27 Kasım 2020, 16:27:58
Forumumuz üyelerinden @meola147 'yi picoworkers'a karşı gösterdiği yoğun ilgiden dolayı tebrik ederim.Özel mesaj olarak bana IBAN ya da kriptocoin adresini atarsa ona bir sürprizim olacak :)
Sabah akşam görev yapıyorum çok eğlenceli. Çok sevindim böyle düşünmenize. Ekstra olarak referans da buldum onlar da kazandırıyor.  :) :) Çok ama çok sağolun şimdi.özel.mesak atıyorum  :-[ :-[ (spk) (spk)

CagriBey

Alıntı yapılan: meola147 - 28 Kasım 2020, 12:05:47
Sabah akşam görev yapıyorum çok eğlenceli. Çok sevindim böyle düşünmenize. Ekstra olarak referans da buldum onlar da kazandırıyor.  :) :) Çok ama çok sağolun şimdi.özel.mesak atıyorum  :-[ :-[ (spk) (spk)
Bonus ödemen pazartesi sabah hesabında olacak güzel günlerde harca :)
BASİT GÖREVLERİ YAPARAK GÜNDE 3$ ' DAN FAZLA KAZANDIRAN GÜVENİLİR SİTE  https://picoworkers.com/?a=317fb022

meola147

Alıntı yapılan: CagriBey - 28 Kasım 2020, 19:23:31
Bonus ödemen pazartesi sabah hesabında olacak güzel günlerde harca :)
Kesenize bereket.  ($$)  :) :)

RounderS

@CagriBey  aklımda 2 site var 1. türkiye anket sitesi görev kayıt olmak hoşgeldin anketini tamamlamak.

2. site ios ve andriod uygulama indirmek uluslar arası bu iki görevi bu siteye verebilirmiyim fiyat ve bölge secebiliyormuyum ?

CagriBey

Alıntı yapılan: RounderS - 04 Aralık 2020, 20:13:49
@CagriBey  aklımda 2 site var 1. türkiye anket sitesi görev kayıt olmak hoşgeldin anketini tamamlamak.

2. site ios ve andriod uygulama indirmek uluslar arası bu iki görevi bu siteye verebilirmiyim fiyat ve bölge secebiliyormuyum ?

Öncelikle merhaba hocam,evet bölge ve ücreti siz ayarlayabiliyorsunuz.Siteye deposit yaparak iş ilanı verebilirsiniz :)
BASİT GÖREVLERİ YAPARAK GÜNDE 3$ ' DAN FAZLA KAZANDIRAN GÜVENİLİR SİTE  https://picoworkers.com/?a=317fb022

erudemu

ana sayfadayken  kategoriden izlemeyi ( video marketing)  seçin arada bir f5 yapın  youtube izlenme görevlerini yapın en kolay yol :) hergün en az 10 tane koalylıkla yapabilirsiniz o da en az . ayda en az 10 dolar beleş para :)

MSG

piço sitesini hala kullanıyor musunuz, ss atma zorunluluğu her görevde var mı ve uğraştıyor mu, ref isteyen varsa özelden bana yazsın üye olabilirim.

meola147

Alıntı yapılan: MSG - 12 Şubat 2021, 08:43:37
piço sitesini hala kullanıyor musunuz, ss atma zorunluluğu her görevde var mı ve uğraştıyor mu, ref isteyen varsa özelden bana yazsın üye olabilirim.
Değişiklik gösteriyor bazen ss değil mail yazmanı isterler kanıt için yada link hala kullanıyorum çok iyi site

meola147

Alıntı yapılan: CagriBey - 13 Şubat 2021, 14:59:55
Maşallah hocam bereketli kazançlar.Coinlerin yükselişi de pastamızda vişne oldu :)
O dolarları coine çevirdikten sonra direk tl yaptım harcadım hocam pişmanım  :(