MoneySMS - Gelen kısa mesajlardan para kazanın.

Başlatan exelans, 01 Şubat 2019, 08:56:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

borsacı34

Konu sahibi arkadasin profilinde bakü yaziyor bundan dolayi kendisi kullaniyor turkiye sartlarinda bize anca soyle yardimci olur bize ordan hat alarak acaba ne kadar sim kart fiyatlari

kanacali53fk

Alıntı yapılan: borsacı34 - 02 Şubat 2019, 20:45:22
Konu sahibi arkadasin profilinde bakü yaziyor bundan dolayi kendisi kullaniyor turkiye sartlarinda bize anca soyle yardimci olur bize ordan hat alarak acaba ne kadar sim kart fiyatlari

LeftSpace

Biri gitsin online yurtdışı numara alsın denesin olursa bizde kazanak ajsdaj :D
yoksa kimse ugraşamaz olmicak bişe iicin konuyu acan arkasın bile ... aklında deil

acaba ivr numara gibi bişe mi var hani sms atınca para keser ya ne bilim eskiden vardı
maraz alinin fotografını almak istiyorsan 5555 falana bilmem ne yaz diyordu ama gerci gelen mesaja kazanıyoz bilmiyorum dolandırıcılık seziyorum boş bişe gibi hadi deneyin kazanak asjd

Emrexa

Bu ülkede yaşamak her yönden nasıl dezavantaj yaratır hergün bunu görüyorum artık.

O yasak, bu yasak, şu yasak, o pahalı, bu pahalı, şu pahalı, ona vergi var, buna vergi var...
Neyse Halimize şükredelim yine bı tık daha üstümüz olan
iran, k.kore veya venezuelada da doğabilirdik.

Faucetman

Arkadaşlar ahmet mehmet sms gönderince para gelmiyor sistemin kendisinin göndermesi lazım

kanacali53fk

Alıntı yapılan: Faucetman - 03 Şubat 2019, 06:36:11
Arkadaşlar ahmet mehmet sms gönderince para gelmiyor sistemin kendisinin göndermesi lazım

Kim bilir nerelere nasıl smsler gönderiyor başı belaya sokar

kanacali53fk

Alıntı yapılan: Emrexa - 03 Şubat 2019, 02:30:13
Bu ülkede yaşamak her yönden nasıl dezavantaj yaratır hergün bunu görüyorum artık.

O yasak, bu yasak, şu yasak, o pahalı, bu pahalı, şu pahalı, ona vergi var, buna vergi var...
Neyse Halimize şükredelim yine bı tık daha üstümüz olan
iran, k.kore veya venezuelada da doğabilirdik.

Ne alaka şimdi

robinho

bluelabelowl

Yorumlardan da anlaşıldığı üzere kimse zahmet edip de uygulama sayfasını açıp en azından "google translate" ile dahi nedir / ne değildir.. diyerek okumaya üşeniyor!

Kullanmıyorum ama merak eden (amp) arkadaşlar için açıklamaları şu şekilde;

1. Uygulamayı çalıştır ve İnternet'e bağlan.
2. Sistemimizden gelecek "TEST SMS'i" için bekle.
3. Aldığın Test Sms'i kadar da otomatik ödemeni al.

Kullanıcılarımıza neden ödeme yaptığımızı merak edebilirsiniz?
Bunun nedeni, bir çok Telekom SMS sağlayıcısı ve Mobil Şebeke Operatörünün, SMS'lerinin doğru bir şekilde teslim edildiğini ve yabancı ülkelere gönderilen Test SMS'lerinin sorunsuz iletildiğini doğrulamak.
Biz de bu tür test hizmetleri için sizin numaranızı kullandığımızdan dolayı ödeme alıyorsunuz.

(Uygulama cihazınızın arkaplanında çalışarak gelecek SMS'leri bekliyor ve gelen SMS ile birlikte otomatik ödemeyi bakiyenize aktarıyor.)

Android Uygulama sayfasından alıntı >
[spoiler]"Money Online: Money SMS.
--- Instructions are really easy:
1. Run the app, connect to internet
2. Wait for test SMS to come from our system
3. Get paid automatically for each test SMS you receive!
--- You might be wondering why do we pay our users? The reason is because a lot of Telecom SMS providers and Mobile Network Operators need to send SMS test messages to foreign countries to verify and ensure proper delivery of their SMS. You actually get paid because we use your phone number to provide such testing services."[/spoiler]