Arkadaşlar yardım

Başlatan ukashpay.com, 10 Kasım 2012, 23:22:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ukashpay.com

merhaba arkadaşlar payza hesabımızı nasıl Personal Starter çevirebiliriz  biri anlatırsa sevinirim?

tolgacan86

Yanlış hatırlamıyorsam hesabınıza aylık giriş çıkış miktarı $400 üzerindeyse Personel Proya otomatik geçiyor. Tekrar düşürmek için ise hesabınızdaki o ay giriş çıkışın $400 altında olması gerekir ve support ticket açarak artık hesabımdaki para akışı aylık 400 altında olacak o yüzden hesabımın startera düşürülmesini istiyorum yazmanız lazım sanırım 1 kereliğine bu düşüşü gerçekleştiriyorlar..

ukashpay.com

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Kasım 2012, 23:25:28
Yanlış hatırlamıyorsam hesabınıza aylık giriş çıkış miktarı $400 üzerindeyse Personel Proya otomatik geçiyor. Tekrar düşürmek için ise hesabınızdaki o ay giriş çıkışın $400 altında olması gerekir ve support ticket açarak artık hesabımdaki para akışı aylık 400 altında olacak o yüzden hesabımın startera düşürülmesini istiyorum yazmanız lazım sanırım 1 kereliğine bu düşüşü gerçekleştiriyorlar..

bilgi için teşekürler

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Kasım 2012, 23:25:28

Totalde de 2000$ ı (alım-satım) geçtiyseniz personel pro yapıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Ya da hesabınızda  fazla para kalmadıysa elden çıkarıp hesabınızı kapatıp yeni bir hesap açabilirsiniz...

ElisaMcCline

Sadece son 1 ay 400$ altında kaldıysanız talebi onaylamayabilirler... 1-2 ay ufak tefek paralar gelip gittiğinde yapın bence.
1 kere hakkınız var çünki.. bence iyi değerlendirmek lazım.
Daha sonra ikinci bir talep hakkı vermiyorlar.

ukashpay.com

yardım için teşekürler arkadaşlar :y

ricci

benimde hesabım personel pro idi fakat herhangi bir şekilde 400 doları hiç geçmedim [gönül isterdi tabiki geçmeyi :) ] Personel pro hesapta gelen her ödemeden kesinti yapıyorlar, o yüzden nasıl tekrar personel starter'a geçerim derken, hesap upgrade seçeneğinde hesap downgrade seçeneğini gördüm ve bir tıkla halletmiştim, ukashpay bi kontrol et istersen bu seçeneği ;)

ukashpay.com