Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetbey

Ana konuyu da güncelledim. Bu notu da buraya alıntıla yapayım.

Alıntı yapılan: mehmetbey - 26 Mart 2019, 11:48:28

Not: Bu oyun sitesi bir Dogecoin Musluk sitesidir. Dünya üzerinde Dogecoin musluk siteleri içerisinde en öncü ve en çok Dogecoin dağıtan sayılı ilk sitelerden birisidir. Lütfen gelirlerinizi TL bazında değerlendirmeyiniz veyahut musluk site kavramını öğreniniz.

mehmetbey

ÖN Bilgilendirme: Sistem destekleri için sabah-akşam verilen işlemler, Admin'den gelen bildirim ile günde sadece 1 kez olarak güncellendi. Ek olarak artık bu destekler için de kullanıcılara küçük bir miktar da olsa Bonus verileceği belirtildi.

Bu gelişme sanırım bugün, yarın sistemde aktif olacaktır, işlem telegram üzerinden olacaktır. Bende tam hakim değilim, şu an.

Göreceğiz..

Bazinga

1 bonus daha eklenmiş farkları ne acaba ?

ElisaMcCline

Bilgi sadece telegram üzerinden paylaşılıyormuş. İkinci bir telegram daha var. Onu da bulup girdim :)

Katıldım ama kullanıcı adımı vererek dahil olmadım.
Çünkü konu bende çıkmayan reklamlarla ilgili ve ülke cezası vs gibi bir durumu da var. Açık alanda en fazla bu kadar bilgi verebilirim.
Ve kullanıcı adı bilgisinin verilmesini 2. telegramda istemişler ama ilkinde paylaşanlar olmuş. Hangisinde paylaşılacak anlamadım, bu bilgi de iyi olur.

Önce @mehmetbey den daha detaylı bilgi bekleyelim bence.

Birkaç gün içinde aktif olacakmış zaten, bir süre daha vakit var, acele etmeyin derim.
Keza yapılacak olaya zaten uyamayacak arkadaşlar, diğerlerinin kazançlarını düşürüyor gibi bir durum var.
İlgilenmeyecekler, hiç girip de diğerlerinin kazançlarını engellemesin.
Şu anda ben o statüde olabilirim mesela, o yüzden de katılımı tamamlamadım.

mehmetbey

Bonus aktif, ancak görev 1 reklam ile sınırlı. Yani herkesin havuzunda zaten 1. reklam çıkıyor, 2. reklam gelmiyordu. Bende 1. bile çıkmıyor diyen varsa IP adresi sabit olabilir. Ancak tıklanılmış bir reklam 24 saat ortadan kaybolur, sistem özelliği bu. Havuzda 2. reklam yoksa beyaz sayfa gelecektir.

Mucahid

Hesabımdaki 3 level cheese omelette silinmiş.

1. seviye alabiliyorum şu anda.

cocoextra

Alıntı yapılan: Mucahid - 10 Şubat 2020, 12:19:35
Hesabımdaki 3 level cheese omelette silinmiş.

1. seviye alabiliyorum şu anda.

Ücretsiz üyeliklerin 2-3 level ürünleri resetlendi maalesef.

Mucahid

Alıntı yapılan: cocoextra - 10 Şubat 2020, 18:41:18
Ücretsiz üyeliklerin 2-3 level ürünleri resetlendi maalesef.

Bundan sonra devam etmenin pek bir anlamı yok bu durumda.

2510 DOGE çekim talebi verdim.

Buraya kadarmış. :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar, sitede oyunun yanısıra kazanç da söz konusu.

Siteyle ilgilenenler mutlaka sitenin telegram hesabına da katılsın.
Buradan çok uzun süre önce yazdığım sitedeki (benim hesapla ilgili sanırım) sorun devam ettiği için ben dahil olmadım.

Bu arada Level 7 olmuşum :)

ElisaMcCline

Site bende açılmıyor, başka deneyebilecek var mı ?