Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

L3 ürün bekleyen var mı ?
Yok sanıyordum ama ilginçtir, 5 tane limit görünüyor. İhtiyacı olan varsa ve online denk gelirsek hemen çıkartırım.
Bekletiyorum.

mehmetbey

Her gün 00.00'da limit sıfırlanır. İsterseniz günün 23.58'inde 90 ürün satılmış olsun, 2 dakika sonra 90 yeni kota gelecektir. Buradaki ince nokta ürünün çıkış saati değil, ürünün satış saatidir. Örneğin, ürünü bugün 23.58'de 90 ürün ekledim ama tüm satış 00.03'de olursa yeni günün kotası gelmez. Gün içinde eklenip, tükenmesi gerekmektedir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mehmetbey - 26 Nisan 2020, 00:55:41
Her gün 00.00'da limit sıfırlanır. İsterseniz günün 23.58'inde 90 ürün satılmış olsun, 2 dakika sonra 90 yeni kota gelecektir. Buradaki ince nokta ürünün çıkış saati değil, ürünün satış saatidir. Örneğin, ürünü bugün 23.58'de 90 ürün ekledim ama tüm satış 00.03'de olursa yeni günün kotası gelmez. Gün içinde eklenip, tükenmesi gerekmektedir.

Bilgi için teşekkürler,
Gün içi parça parça salayım o zaman :) :y

Denk gelemeyenler de denk gelip alabilsin :)

ElisaMcCline

İlk furya bitti sanırım, L3 yok bir süredir markette 15 adet ekliyorum, bu saate kalıp daha önce alamayanlar da alsın.
Yarın (bugün) gün sonuna kadar parçalar halinde 90 adet eklerim.

Forumda beni online yakalayan çıkarsa da yazsın, onun için ayrıca eklerim.

ikeskin52

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Nisan 2020, 02:38:23
İlk furya bitti sanırım, L3 yok bir süredir markette 15 adet ekliyorum, bu saate kalıp daha önce alamayanlar da alsın.
Yarın (bugün) gün sonuna kadar parçalar halinde 90 adet eklerim.

Forumda beni online yakalayan çıkarsa da yazsın, onun için ayrıca eklerim.
Teşekkür ederim 7 adet aldım böyle daha iyi

ElisaMcCline

40 hakkım kaldı, bu saate kadar parça parça ekledim.

Umarım denk gelemeyenler de alabilmiştir :)

termal

3 lvl alırım oyunu ynayanlar cıkarmıyorlar

ElisaMcCline

Kim alıyor bilemediğim için parçalar halinde 20 adet çıkarttım, daha alamaya varsa devam edeceğim

ikeskin52