Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Oyunda Pazar alanında bazı değişiklikler yapılıyor şu anda.

Daha çok kişi alabilmesi için , ufak adetli daha çok paket çıkartıyorduk, sisteme yük oluyor olabilir bu kadar kayıt.
15 li paketler halinde olacakmış sanırım satış, alacaklar da bu şekilde 15 li paketler halinde alacak heralde.
Yeni başlayanlar için biraz zor olabilir bu alımları yapabilmek ki zaten LV3 bulmak çok kolay değil.

Ancak tam netleşmedi sonuçta ne olacağı.
İşlem sonuçlandığında,  buradan da bilgi paylaşırız.

cocoextra

90+60 L3 ürün 00:20 de pazarda olacaktır  :)

ElisaMcCline

BONUS üründe değişiklik oldu.

Daha önce 12 saatte bir alınan LV2 BONUS ürün, bundan sonra 24 saatte bir LV3 ürün olacak.

Edit: Düzeltme (değişiklik geldi yine)

Daha önce 12 saatte bir alınan LV2 BONUS ürün, bundan sonra 18 saatte bir LV3 ürün olacak.

Tekrar değişti :D

Daha önce 12 saatte bir alınan LV2 BONUS ürün, bundan sonra 16 saatte bir LV3 ürün olacak.

cocoextra

90+60 L3 ürün 00:10 da pazarda olacaktır :)

WondeRFul

Merhabalar. Site ilgimi çekti denemek için katıldım fakat bonus kısmına geldiğimizde google üzerinden giriş yapın diyor. Hesabı googleye bağlayabileceğim bir alan bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: WondeRFul - 12 Haziran 2020, 01:13:38
Merhabalar. Site ilgimi çekti denemek için katıldım fakat bonus kısmına geldiğimizde google üzerinden giriş yapın diyor. Hesabı googleye bağlayabileceğim bir alan bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

@WondeRFul

Merhaba, hoş geldiniz.
google a cowoxi yazıp siteye google üzerinden tıklayarak giriş yapın. Bonus açılacak :)

WondeRFul

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Haziran 2020, 01:57:28
@WondeRFul

Merhaba, hoş geldiniz.
google a cowoxi yazıp siteye google üzerinden tıklayarak giriş yapın. Bonus açılacak :)

Teşekkür ederim :) (dns)

cocoextra

90 adet L3 ürün 23:00 de

cocoextra

cocoextra