Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yusufbyk

@ElisaMcCline  ooo hayırlı olsun başkanım :)
($)my profit land= https://myprofitland.com/game/yusufbyk
BENİM REFİM İLE KAYIT OLANLARA EKSTRA AVANTAJLAR MEVCUT MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLIYORUM ;)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
CW sitenin kendi içinde tüm harcamaların yapıldığı birim, bir nevi Coin oldu.
Bu şekilde artık her ürün dışarıdan da alıma açık oldu.

Bununla birlikte, daha önce dışarıdan alımlar 2 kat pahalıyken, şu anda içeriden ve dışarıdan tüm alımlar ortalama %50 civarında arttı.
Dışarıdan alım fazlaca pahalı, içeriden alım için de paranın birikme süreci oldukça uzundu.
Yani bu şejkilde arası bulunmuş.

Leasing e içerideki parasını atanlar, geri dönen CW yi tekrar site içinde kullanamıyordu. Bunun da önüne geçilmiş oldu. :y

Yeni tablo da şu şekilde:

ElisaMcCline

***ÖNEMLİ***

Eksi bakiyeye sahip olan hesaplar bugün itibariyle silinecek arkadaşlar.

Bunun oluşabilmesi yani hesabını<ın eksiye düşebilmesi için işçinizin canını bitirmiş ve yeniden canlandırma yapmış olmalısınız.
Yeniden canlandırma -10 USDT ama buna keza %25 can 1.5 USDT.  Yani %100 can 6 USDT iken siz yine de işçinizin canını bitirip -10 USDT eksi bakiyeye düşürüyorsanız.
Siz zaten bu oyunu oynamıyorsunuz demektir.

Leasing (kiralama) yapmış üyelerin aktif hesapları zarar görmesin diye istisna olarak tutulmuş sadece.
Paralarını çektiklerinde silinir hesapları.

Bilginize.

ElisaMcCline

Bonus gurubu ödüllerine 0.5 CW eklendi.  :y

CW - Cowin:
Site içerisinde kullanılan, harcama ya da çekim yapabileceğiniz, değeri 1 USDT ye eş değer olan coin.
CW Ödeme talepleriniz, USDT TRC-20 cüzdanınıza, USDT olarak gönderiliyor.

ElisaMcCline

Yeni ödeme(ler) ( 24 saat içinde gönderildi) :y :)  51 USDT  ($$) ($$) ($$)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/cowoxi-odemeleri/msg628482/#msg628482

ElisaMcCline

Güncelleme: (Help/yardım: 25)

LV3 yükseltilmiş ürün sahibi üyeler;
bir üst seviye ürün yükseltmelerini %50 indirimle yapabilecekler. :) :y

Not:
İndirim sadece bulunduğunuz seviyenin bir üst seviye ürününü yükseltmek için geçerlidir.
Tek bir sefere mahsus veya süre sınırlı bir indirim değildir,
Her seviyede tekrarlanabilir.

yusufbyk

@ElisaMcCline  @cocoextra  bence haberli salımları burdan yapabiliriz kimse hiç bişi ispatlıyamaz hem forum sitesi canlanır burayı takip ederiz sayımız çok fazla yoktur idye tahmin ediyorum nasıl fikir :D  (eht)
($)my profit land= https://myprofitland.com/game/yusufbyk
BENİM REFİM İLE KAYIT OLANLARA EKSTRA AVANTAJLAR MEVCUT MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLIYORUM ;)

cocoextra

Alıntı yapılan: yusufbyk - 23 Mart 2021, 16:51:30
@ElisaMcCline  @cocoextra  bence haberli salımları burdan yapabiliriz kimse hiç bişi ispatlıyamaz hem forum sitesi canlanır burayı takip ederiz sayımız çok fazla yoktur idye tahmin ediyorum nasıl fikir :D  (eht)

Hadi diyelim buraya kimse bakmıyor , logs ne olacak  :D