Cowoxi Ödemeleri

Başlatan mehmetbey, 02 Nisan 2019, 13:39:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cocoextra - 12 Temmuz 2022, 11:31:07
??? ???

Büyük rakamlara alışınca 50 dolar altı yavan geliyor yahu :D

Yok başka bir numara, 2 hafta birleşik çekiyorum işte :D

cocoextra

Haftalığımızı aldık  (spk) (eht)

Dark

Bu site burda ilgi görüyor ama mesela EMS'de falan hiç rastlamadım kullanan şu 4 saat mevzusunu nası hallediyorsunuz yardım edecek birileri var mı, biri demişti saat mı kuracağız diye ytda yorum olarak aynen ondan mecburi olarak bıraktım ben de çoktan.

cocoextra

Alıntı yapılan: Dark - 16 Temmuz 2022, 15:49:23
Bu site burda ilgi görüyor ama mesela EMS'de falan hiç rastlamadım kullanan şu 4 saat mevzusunu nası hallediyorsunuz yardım edecek birileri var mı, biri demişti saat mı kuracağız diye ytda yorum olarak aynen ondan mecburi olarak bıraktım ben de çoktan.

EMS ' lik bir site değil orada rastlamamak gayet doğal.

4 saatte bir girip siteye tık yapmak bana hiç zor gelmiyor valla , hatta genelde 1 saati geçmiyor. Telefon her dk elimde nasılsa :)

Bu kanıtların zaten oyun ile bağlantısı yok , yatırım kısmının ödemeleri.

Konuda işinize yarayacak gerekli açıklama mevcut ; https://www.gelirkapisi.com/oyun-siteleri/cowoxi-sanal-oyun/msg636978/#quickreply

Dark

Alıntı yapılan: cocoextra - 16 Temmuz 2022, 16:47:39
EMS ' lik bir site değil orada rastlamamak gayet doğal.

4 saatte bir girip siteye tık yapmak bana hiç zor gelmiyor valla , hatta genelde 1 saati geçmiyor. Telefon her dk elimde nasılsa :)

Bu kanıtların zaten oyun ile bağlantısı yok , yatırım kısmının ödemeleri.

Konuda işinize yarayacak gerekli açıklama mevcut ; https://www.gelirkapisi.com/oyun-siteleri/cowoxi-sanal-oyun/msg636978/#quickreply

Tamam da işte uykumuz 4 saatten fazla olmasa o zaman devam edicektim :) konuya da bakıyorum şimdi

enderege

enderege