Parodex Capital - (SCAM)

Başlatan sevtaperen, 15 Nisan 2019, 15:24:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Akif

Alıntı yapılan: gokhane - 25 Temmuz 2020, 14:08:39
Sorunsuz devam ediyor :y Bugün aldığım ödemeyi paylaştım.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/parodex-capital-odemeleri/msg621333/#msg621333

Sizce ne kadar süre böyle devam eder? Yani, şuan yatırsak 2 sene yetişir mi mesela?

Akif

gokhane

Alıntı yapılan: Akif - 25 Temmuz 2020, 15:12:14
Sizce ne kadar süre böyle devam eder? Yani, şuan yatırsak 2 sene yetişir mi mesela?

Bana göre daha uzun süre gider. Tabi süre vermek zor ama daha bu kredi ve kumar sistemi geleceği için ömrü uzun gibi geliyor.

Website güncellendi demişsin bu arada neresi güncellendi?

arachnida

Merhabalar,

Ben de siteye oldum, yatırım yapacağım ancak bayramdan sonra :)

Yatırım yapmadan önce guild sistemine girmek lazım demişsiniz. Ortaklar adlı guild'e istek gönderdim buradaki nick ile aynı. Kabul eder misiniz?

Akif

Bu yeni %22.5 - %27 - %31.5 oranlar ne zaman geldi? Sizce ne zaman sona erer?

mertdere

ben değil de arkadaşım 100 dolar yatırdı ödemeler belirtildiği gibi.tavsiye edeilebilir

gokhane

Alıntı yapılan: arachnida - 26 Temmuz 2020, 15:33:00
Merhabalar,

Ben de siteye oldum, yatırım yapacağım ancak bayramdan sonra :)

Yatırım yapmadan önce guild sistemine girmek lazım demişsiniz. Ortaklar adlı guild'e istek gönderdim buradaki nick ile aynı. Kabul eder misiniz?

Bayramdan dolayı pek bakamadım buraya kusura bakmayın ama guilde başvurunuz gözükmüyor. Size davet yolluyorum.

Alıntı yapılan: Akif - 29 Temmuz 2020, 00:31:46
Bu yeni %22.5 - %27 - %31.5 oranlar ne zaman geldi? Sizce ne zaman sona erer?

Bu oranlar bir kaç aydır var, daha önce 2x kampanyası vardı, süre vermiyorlar bir anda bitebiliyor ondan dolayı ben de bir şey diyemiyorum.

Bayram sebebiyle düzenli yazamadım aldığım toplu ödemeyi kanıtlara ekledim. Güzel kazançlar dilerim :)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/parodex-capital-odemeleri/msg621673/#msg621673

arachnida

Alıntı yapılan: gokhane - 06 Ağustos 2020, 17:54:34
Bayramdan dolayı pek bakamadım buraya kusura bakmayın ama guilde başvurunuz gözükmüyor. Size davet yolluyorum.

Merhabalar, davetinizi göremedim. Ben de tekrar istek yolluyorum, Ortaklar için. Bakabilirseniz sevinirim.

gokhane

Şimdi geldi, kabul ettim. :)

Alıntı yapılan: arachnida - 06 Ağustos 2020, 20:47:55
Merhabalar, davetinizi göremedim. Ben de tekrar istek yolluyorum, Ortaklar için. Bakabilirseniz sevinirim.

kanacali53fk

Selamünaleyküm hocam rica etsem bana ulaşır mısınız yatırım yapcaz da