Parodex Capital - (SCAM)

Başlatan sevtaperen, 15 Nisan 2019, 15:24:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ulkucudogi

10.30 dolarlık ödememi aldım, üstüne 15 dolar daha ekleyip yatırımımı 25 dolar arttırdım. Toplam yatırım 163 dolar oldu.

arachnida

Alıntı yapılan: ulkucudogi - 15 Ağustos 2020, 15:15:40
10.30 dolarlık ödememi aldım, üstüne 15 dolar daha ekleyip yatırımımı 25 dolar arttırdım. Toplam yatırım 163 dolar oldu.

Merhabalar,

Yatırımınız hayırlı olsun. Bir şey danışacaktım size. Yatırım yaparken tek seçenek coinlerle yatırım yapmak ama USD olarak da seçebiliyoruz. Sizce BTC olarak mı yoksa USD olarak mı seçmek mantıklı? BTC olarak seçip yatırdığınız zaman karı BTC olarak mı veriyor?

Konu sahibine mesaj attım ama çok ilgilenemiyor sanırım. Siz yardımcı olur musunuz?

gokhane

Alıntı yapılan: arachnida - 16 Ağustos 2020, 13:07:31
Merhabalar,

Yatırımınız hayırlı olsun. Bir şey danışacaktım size. Yatırım yaparken tek seçenek coinlerle yatırım yapmak ama USD olarak da seçebiliyoruz. Sizce BTC olarak mı yoksa USD olarak mı seçmek mantıklı? BTC olarak seçip yatırdığınız zaman karı BTC olarak mı veriyor?

Konu sahibine mesaj attım ama çok ilgilenemiyor sanırım. Siz yardımcı olur musunuz?

Merhaba, mesajınızı arada görmemişim kusura bakmayın. Evet investment type olarak btc seçerseniz btc olarak kar alırsınız usd seçerseniz usd olarak. Hangisi daha mantıklı kısmında dolar olarak yaparsanız coin fiyatlarının ilerdeki iniş çıkışlarından etkilenmezsiniz, direkt aylık karı kazanırsınız. Ama btc ilerde yükselir diye düşünüp btc yatırırsanız da btc olarak kar alacağınız için btc çıkması durumunda tl olarak daha fazla kar edersiniz, düşerse de tam tersi daha az bir karınız olur. Seçim sizin.

arachnida

Alıntı yapılan: gokhane - 16 Ağustos 2020, 15:06:01
Merhaba, mesajınızı arada görmemişim kusura bakmayın. Evet investment type olarak btc seçerseniz btc olarak kar alırsınız usd seçerseniz usd olarak. Hangisi daha mantıklı kısmında dolar olarak yaparsanız coin fiyatlarının ilerdeki iniş çıkışlarından etkilenmezsiniz, direkt aylık karı kazanırsınız. Ama btc ilerde yükselir diye düşünüp btc yatırırsanız da btc olarak kar alacağınız için btc çıkması durumunda tl olarak daha fazla kar edersiniz, düşerse de tam tersi daha az bir karınız olur. Seçim sizin.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu arada ilgilenemiyor dedim ama yanlış anlamayın lütfen :) daha önceki mesajlarınızda bahsetmiştiniz iş dolayısıyla çok bakamıyorum diye ondan öyle yazdım :)

gokhane

mrcozclq

Alıntı yapılan: gokhane - 01 Eylül 2020, 18:43:18
Ödemeler sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Aldığım son iki ödemeyi kanıtlara ekledim. :y

Selamun aleyküm instagram veya numaranı alabilir miyim bir konuşsak?

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/parodex-capital-odemeleri/msg622568/#msg622568

gokhane

Aleyküm selam bana buradan veya parodexten mesajla ulaşabilirsiniz. Parodex kullanıcı adım gokhan05.

sahinler81

Merhabalar, 1 hafta önce siteye kayıt olup yatırım yaptım ve ilk çekimimi yapmak istiyorum ancak authenticator yükleyip 2FA aktif hale getirmek istediğimde OTP'nin yanlış olduğu şeklinde bir hata alıyorum. Neyi yanlış yapıyor olabilirim acaba?

gokhane

Alıntı yapılan: sahinler81 - 16 Eylül 2020, 09:19:17
Merhabalar, 1 hafta önce siteye kayıt olup yatırım yaptım ve ilk çekimimi yapmak istiyorum ancak authenticator yükleyip 2FA aktif hale getirmek istediğimde OTP'nin yanlış olduğu şeklinde bir hata alıyorum. Neyi yanlış yapıyor olabilirim acaba?

Merhaba, sizinle parodex üzerinden mesajlaşmıştık, sorununuzu çözmüştünüz. Diğer arkadaşlar da aynı problemi yaşarsa diye buradan da yazayım dedim.

Öncelikle OTP kodu, google authenticator uygulamasından üretilen kod oluyor. Telefonunuza uygulamayı indirdikten sonra parodex hesabınızın settings sayfasından aktif hale getirebilirsiniz. Sizin durumunuzda kod hatalı diyordu bunun için uygulamanın ayarlar kısmında zamanı senkronize et diye bir seçenek var bunu yaparak tekrar deneyebilirsiniz. Siz de bu da işe yaramadı uygulamayı silip tekrar yüklediniz ve sorun çözüldü.

Ödemeler devam ediyor, bugün aldığım toplu ödemeyi kanıtlara ekledim.  :y

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/parodex-capital-odemeleri/msg623266/#msg623266

Akif

Kritik döneme girdik yeni yatırım yapacaklara önermiyorum yerinizde olsam yapmam. Ama siz bilirsiniz..