Litecoinads.com - (SCAM)

Başlatan mertriver1, 26 Nisan 2019, 01:24:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

btcincome

Alıntı yapılan: mertriver1 - 04 Mayıs 2019, 22:18:05
siz öyle diyince hesapta kalan 3600 küsür litoshi yi çekim talebi verdim, anında faucethub'a geçti, herhangi bir sıkıntı gözükmüyor, belki tam siz çekim yapacakken faucethub balanceları bitmiş olabilir.  :)

[spoiler][/spoiler]

Evet evet şimdi geldi. ;)

smbllr424

haluk

site gerçi çok yeni ,üyeleri daha önce karşılaştı mı  bilmiyorum ama   şu saatler itibariyle faucethub.io balansı  tamamen sıfırlanmak üzere..... ???  ???

mertriver1

Alıntı yapılan: haluk - 11 Temmuz 2019, 23:46:51
  site gerçi çok yeni ,üyeleri daha önce karşılaştı mı  bilmiyorum ama   şu saatler itibariyle faucethub.io balansı  tamamen sıfırlanmak üzere..... ???  ???

Bir keresinde bir arkadaşın başına geldi, balance sıfırlandığı için çekim yapamadı bir süre ama neredeyse yarım saat içerisinde tekrar doldurmuşlardı. Muhtemelen tekrar doldururlar.

haluk

Alıntı yapılan: mertriver1 - 12 Temmuz 2019, 08:28:25
Bir keresinde bir arkadaşın başına geldi, balance sıfırlandığı için çekim yapamadı bir süre ama neredeyse yarım saat içerisinde tekrar doldurmuşlardı. Muhtemelen tekrar doldururlar.
@mertriver1
  umarım öyle olur...cevap için teşekkürler...15 reklam paketi mevcut elde ve henüz yatırdığımı geri alamadım,cüzdan  bakiyeleri halen sınırda dolaşıyor,hayırlısı diyelim..

haluk

bu siteye ülkemizden 788 üye katılmış ve ülke bazında en yüksek katılımın olduğu  ülke sıralamasında 7 nci sırada .sitenin kendi ödeme kanıtları sayfasının  neredeyse her sayfasında   Türk üyeler tarafından  siteden çekilen ödemelerin kanıtları var. 788 üyeden  bizim forumda acaba kaç kişi var? 
konuyu biraz üst sıralara çıkararak  hatırlatmış olalım ..son  10 ödeme  kanıtı....

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/litecoinsads-odeme-kanitlari/new/#new

mertriver1

Çok düşük çekim limiti olan bir ptc sitesi aslında, bu kadar uzun soluklu olacağını tahmin etmezdim. Genellikle bu tarz siteler 1-2 ay içerisinde patlıyor veya kendi içerisinde bir takım zorluklar çıkartıyor. Aksine site kendini daha da geliştirdi, birçok yenilik geldi.

Yeni ödemem ;

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/litecoinsads-odeme-kanitlari/msg603046/#msg603046

Stcing