Coinbase - Alım Satım Borsası (29$ a kadar bedava kazanç )

Başlatan kazims, 15 Mayıs 2019, 15:11:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Beni de görmezden geliyor :D

İlgili alana girince, git arkadaşını çağır, 10$ kazan diyor :D

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ocak 2022, 15:35:49

Bende de bu aralar bi sapıttı, KYC yapılmamış filan diyor yapma yerine giriyorum yapılı gösteriyor filan ama bu testli ödüller genelde çıkıyor bana  :D

yorkashton

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ocak 2022, 15:35:49

alamadınızmı hocam. benim hesap eskiydi hemen almıştım. kardeşime anneme ablamada yaptırdım. ablama sıra gelince kapandı orası dediğiniz gibi aarkadaşını getir çıkıyor. görev bittimi acaba? aylardır vardı o görev biz yaparkenmi bitti diyorum acaba.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ufuko - 29 Ocak 2022, 16:42:02
Bende de bu aralar bi sapıttı, KYC yapılmamış filan diyor yapma yerine giriyorum yapılı gösteriyor filan ama bu testli ödüller genelde çıkıyor bana  :D

@Ufuko
Arada bana da yapıyordu, bir süredir yok şükür :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yorkashton - 30 Ocak 2022, 10:31:51
alamadınızmı hocam. benim hesap eskiydi hemen almıştım. kardeşime anneme ablamada yaptırdım. ablama sıra gelince kapandı orası dediğiniz gibi aarkadaşını getir çıkıyor. görev bittimi acaba? aylardır vardı o görev biz yaparkenmi bitti diyorum acaba.

@yorkashton ,

Benim hesap da Çooooooooook eski  (eht) :D
Hiç alamadım değil, bu yeni gelen ne ise o gelmedi :)

Bildirim yapan arkadaşlar Coin ne ise onu da verirlerse iyi olur. Belki de daha önce bizim aldığımız bir şeydir, bize açılmaz bu durumda :)

yorkashton

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Ocak 2022, 17:55:32
@yorkashton ,

Benim hesap da Çooooooooook eski  (eht) :D
Hiç alamadım değil, bu yeni gelen ne ise o gelmedi :)

Bildirim yapan arkadaşlar Coin ne ise onu da verirlerse iyi olur. Belki de daha önce bizim aldığımız bir şeydir, bize açılmaz bu durumda :)

o bana da gelmedi hocam :D fetch ai amp ve stelları alıp yedik. hatta direk alıp çekip marketten alışveriş yaptım hocam :D zorlarına mı gitti acaba yeni gelen bir görev çıkmadı aynı şekilde refimle üye olan birader vs onlarda da o kısımda birşey görünmüyor.

Futurenet

Alıntı yapılan: yorkashton - 30 Ocak 2022, 18:36:19
o bana da gelmedi hocam :D fetch ai amp ve stelları alıp yedik. hatta direk alıp çekip marketten alışveriş yaptım hocam :D zorlarına mı gitti acaba yeni gelen bir görev çıkmadı aynı şekilde refimle üye olan birader vs onlarda da o kısımda birşey görünmüyor.
jasmy koini adını tam hatırlamıyorum ama 😂

kazims

Son zamanlarda çıkan dedikodulardan dolayı coinbasedeki coinlerinizi başka borsaya cekiniz. Daha guvenli olan soğuk cüzdana daha iyi olur.

brkdmn

Alıntı yapılan: kazims - 20 Mayıs 2022, 19:18:14
Son zamanlarda çıkan dedikodulardan dolayı coinbasedeki coinlerinizi başka borsaya cekiniz. Daha guvenli olan soğuk cüzdana daha iyi olur.

Konu neydi hocam kaçırdım sanırım