Parakazandiransite - Görev Yaparak Video İzleyerek Para Kazanma Sitesi

Başlatan erden57, 15 Mayıs 2019, 20:25:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erden57

Arkadaşlar gerekli düzenlemeler yapıldı. Kimseyi mağdur etmeden günlük kazancı 1TL'ye çıkarmak için çaba gösterdim. Başlangıç seviyesinde günlük 20 görev yapabilesiniz diye saatleri makul bir şekilde ayarladım.

Üyelik Tipleri ve Kazançları

Gümüş Üye

Tamamen ücretsizdir. Belirli saatlerde bir 5 görev girişinden toplamda 20 görev yaparak günde 1 TL kazanç sağlanır. Görev başı kazanç miktarı 0,05 TL'dir. Görev giriş saatleri 23:00 - 09:00 / 10:00 - 13:00 / 14:00 - 19:00 / 20:00 - 22:00

Altın Üye

1000 göreve ulaştığınızda otomatik olarak altın üye statüsüne geçersiniz. 24 saatlik süre içerisinde 5 görev yaparak günde 1 TL kazanç sağlanır. Görev başı kazanç 0,20 TL'dir.

Platinum Üye

Sadece belirtilen paket fiyatını ödeyen üyelere özeldir. (60TL) 24 saatlik süre içerisinde 5 görev yaparak günde 2 TL kazanç sağlanır. Görev başı kazanç 0,40 TL'dir. Üyelik süresi 90 gündür.

İletişim: https://www.facebook.com/parasepetim
             [email protected]

Whatsapp grubumuza davetlisiniz https://chat.whatsapp.com/DVp1sR0uLI0Cc3HNuB3Pw9
fcdventures.com
nedregpt.com

kanacali53fk

Hocam, ücretli bir şekilde site eklemesi yapıyor musunuz?
Örneğin benim bir sitem var bunu ekliyor musunuz?

erden57

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 26 Haziran 2019, 12:29:30
Hocam, ücretli bir şekilde site eklemesi yapıyor musunuz?
Örneğin benim bir sitem var bunu ekliyor musunuz?
Ekleyebiliriz hocam
fcdventures.com
nedregpt.com

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: erden57 - 25 Haziran 2019, 22:06:31
Arkadaşlar gerekli düzenlemeler yapıldı. Kimseyi mağdur etmeden günlük kazancı 1TL'ye çıkarmak için çaba gösterdim. Başlangıç seviyesinde günlük 20 görev yapabilesiniz diye saatleri makul bir şekilde ayarladım.

Üyelik Tipleri ve Kazançları

Gümüş Üye

Tamamen ücretsizdir. Belirli saatlerde bir 5 görev girişinden toplamda 20 görev yaparak günde 1 TL kazanç sağlanır. Görev başı kazanç miktarı 0,05 TL'dir. Görev giriş saatleri 23:00 - 09:00 / 10:00 - 13:00 / 14:00 - 19:00 / 20:00 - 22:00

Altın Üye

1000 göreve ulaştığınızda otomatik olarak altın üye statüsüne geçersiniz. 24 saatlik süre içerisinde 5 görev yaparak günde 1 TL kazanç sağlanır. Görev başı kazanç 0,20 TL'dir.

Platinum Üye

Sadece belirtilen paket fiyatını ödeyen üyelere özeldir. (60TL) 24 saatlik süre içerisinde 5 görev yaparak günde 2 TL kazanç sağlanır. Görev başı kazanç 0,40 TL'dir. Üyelik süresi 90 gündür.

İletişim: https://www.facebook.com/parasepetim
             [email protected]

Whatsapp grubumuza davetlisiniz https://chat.whatsapp.com/DVp1sR0uLI0Cc3HNuB3Pw9

Bence üyelik türlerine gore toplam kazanc farklilik gösterdiği icinçekim limiti duzenlenmeliydi. Yani gümüş üye ve altın üye 10 tl , Platinum üye 20 tl olabilirdi.  (spk) Kolay gelsin  (hp)

erden57

Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 26 Haziran 2019, 17:14:38
Bence üyelik türlerine gore toplam kazanc farklilik gösterdiği icinçekim limiti duzenlenmeliydi. Yani gümüş üye ve altın üye 10 tl , Platinum üye 20 tl olabilirdi.  (spk) Kolay gelsin  (hp)

Merhaba hocam. Ödeme limitinin 20TL olmasının sebeplerini sıraladım;

* Dogecoin gönderimi için alt limit 1000doge o da yaklaşık 19TL.
* 20TL iken ilk iki üyelik tipinde 20 günde bir Platinum üyelikte 10 günde bir para çekimi yapılacak. 10TL çekersem her gün bir de ödeme talepleri için ekstra zaman ayırmam gerekecek
* Hesabımdan sürekli 10TL para çıkışının mali açıdan bana sıkıntı doğurmasını istemiyorum.

Saygılarımla
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Arkadaşlar konunun başına bir anket ekledim. Sitenin uygulamasını da yapmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Ankete katılım sağlayan herkese şimdiden teşekkürler.  (spk)
fcdventures.com
nedregpt.com

Dunya

+1 Hayirli olsun, okullar  tatile girmisken bos zamani cep harcligina donusturmek icin bir firsat oldu. Oyle ki evdeki tum telefonlara el koyacagim  :g Fakat yanlis yapmamak adina birsey sormak istiyorum. Telefonlarin internetini ev modeminden alsam sorun olur mu? Hatta evde 2 pc, laptop vs. Harcligi cogaltmanin yollarini ariyorum da :D

erden57

Alıntı yapılan: Dunya - 29 Haziran 2019, 17:54:44
+1 Hayirli olsun, okullar  tatile girmisken bos zamani cep harcligina donusturmek icin bir firsat oldu. Oyle ki evdeki tum telefonlara el koyacagim  :g Fakat yanlis yapmamak adina birsey sormak istiyorum. Telefonlarin internetini ev modeminden alsam sorun olur mu? Hatta evde 2 pc, laptop vs. Harcligi cogaltmanin yollarini ariyorum da :D
Merhaba yardımcı olabiliyorsam ne mutlu! Ancak ne yazık ki tek ip tek hesap. Takipte kalınız kafamda bir proje var. Bu hafta uygulamaya geçeceğim. Bu imkanları değerlendirebilirsiniz o projede.
fcdventures.com
nedregpt.com

Z.K.U.D

Dediğim alan varmış galiba şimdi gördüm mesajı editledim (spk)

empathy34

Az önce bende üye oldum bakalım,bir deneyeyim.Hayırlı olsun