Parakazandiransite - Görev Yaparak Video İzleyerek Para Kazanma Sitesi

Başlatan erden57, 15 Mayıs 2019, 20:25:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Z.K.U.D

Bugun görevler boş cikiyor hiç görev yapamadım bugün bir sorun var galiba

Z.K.U.D

Görevler gozukmuyordu 3-4 gündür sanırım. Sonra 2 veya 3 tane görev çıktı onları yapmıştım.  Bugün siteye giriş yapmak istediğimde üyelik Bilgilerinizi kontrol edin yazısı çıkıyor, sifremi unuttum dediğimde ise mail adresimi girince üyelik bulunamadı hatası verdi.

Sanırım sitede 22 temmuza kadar bakım çalışmasıyla ilgili bir yazı okuduğumu hatırlıyorum. Giriş yapamayacinda buradan yazmak istedim.

Konuyla ilgili bilgilendirmleri okumak için facebook sayfasına ulaşmaya çalıştım fakat eski gönderiler var. Bu tarz güncellemeler aksakliklar vb. İçin durumları takip edeceğimiz bir yer olusturabilir mi yada buradan süreçler hakkında bilgiler aktarır misiniz?

Bu forumdaki önceki bilgilendirme postlariniz gibi foruma giris yaptığınızda çalışmalara ait bilgilendirmeler yapabilirsiniz misiniz ?

İyi forumlar

erden57

Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 22 Temmuz 2019, 19:33:08
Görevler gozukmuyordu 3-4 gündür sanırım. Sonra 2 veya 3 tane görev çıktı onları yapmıştım.  Bugün siteye giriş yapmak istediğimde üyelik Bilgilerinizi kontrol edin yazısı çıkıyor, sifremi unuttum dediğimde ise mail adresimi girince üyelik bulunamadı hatası verdi.

Sanırım sitede 22 temmuza kadar bakım çalışmasıyla ilgili bir yazı okuduğumu hatırlıyorum. Giriş yapamayacinda buradan yazmak istedim.

Konuyla ilgili bilgilendirmleri okumak için facebook sayfasına ulaşmaya çalıştım fakat eski gönderiler var. Bu tarz güncellemeler aksakliklar vb. İçin durumları takip edeceğimiz bir yer olusturabilir mi yada buradan süreçler hakkında bilgiler aktarır misiniz?

Bu forumdaki önceki bilgilendirme postlariniz gibi foruma giris yaptığınızda çalışmalara ait bilgilendirmeler yapabilirsiniz misiniz ?

İyi forumlar

Kullanıcı adınızı buradan ya da pm olarak atabilir msiniz?
fcdventures.com
nedregpt.com

acun87

ÜYE OLACAĞIM REFERANS İSTİYOR NE YAZAYIM?

beytubilinmi

Programı açık bıraksak yeterli mi yoksa manuel olarak biz mi yapıyoruz?

Z.K.U.D

@Z.K.U.D ; referans linklerini sadace ödeme kanıtı alanında paylaşıyoruz..

27.07.2019 tarihinde 20 TL papara olarak ilk ödememi almıştım şimdi paylaşma fırsatı bulabildim. Aşağıdaki linkten ödeme kanıtıma ulabilirsiniz. Teşekkürler @erden57  (spk) ($$) ($)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/parasepetim-odemeleri/

erden57

Parasepetim mevcut projesi başarıya ulaşmadığından proje iptal edilmiş ve alt çekim limitleri kaldırılarak tüm kullanıcıların ödemeleri yapılmaya devam etmektedir. Ödeme talep etmesi beklenen 23 kullanıcı kalmış onlara da Cuma gününe kadar süre tanınmıştır. Projeye destek veren tüm GK ailesine teşekkür ederim. İsim aynı kalmak üzere yeni projem için kolları sıvadım. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

fcdventures.com
nedregpt.com

cocoextra

Alıntı yapılan: erden57 - 11 Şubat 2020, 12:06:39
Parasepetim yeniden aktiftir. Hayırlı uğurlu olsun.

Tekrardan hayırlı olsun herkes için  (p)