Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Toluna'da 2bin puanlık anket var, mail gelmiştir belki size de ama belirteyim dedim. Konusu yazıcı kartuşları hakkında. Son zamanlarda kartuş satın aldım diyerek ankete başlayabiliyorsunuz, biraz sıkıcı bir anket ama çabuk bitiyor :)

arshi

Anket Sitesi adı: Toluna
Anket Değeri, Süresi: 1400 puan
Anket Konusu: Ev Aletleri
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Aşağıdakilerden hangilerini satın almak istiyorsunuz diye soru vardı, hemen hepsini seçtim. Ayrıca anket erkek kabul ediyor rahat olun :g
Sonuç: Tamamladım

Anketi okumadan gidiyordum birden "Hemşirelik ile ilgili olarak özellikle ilgilendiğiniz şeyler nelerdir?" diye bir soru geldi, nölüyor len dedim birden :D Dikkatli olun.. :P

arshi

Anket Sitesi adı: Cint
Anket Değeri, Süresi: €1.90
Anket Konusu: Motor Yağları
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Arabanız var mı - marka, var ve ford focus dedim / Arabanızın ne zaman aldınız - 2012 dedim
Sonuç: Tamamladım, maillerinizi kontrol edin.

tolgacan86

Tşkler arshi, son paylaştığınız anketlerin neredeyse hiçbiri bende çıkmadı, surveyheadde iki anket vardı $1.5 lık bugün, birine kapandı yazdı diğerinede tamamlandı yazdı hiç göremedim bile ne olduklarını.. Onun dışında uzun süredir anket gelmiyor bana çoğundada ödeme limitinin sınırındayım sabırla bekliyorum bakalım.. :)

arshi

Bence anketlerin kotası dolduğu halde hala orda durması ile alakalı bir durum. Ben hem head hem de focusline üzerinden tamamlıyorum mesala. Atıyorum head ta tamamlayıp 1 saat sonra focus a geçtiğimde hiçbir şey yazmadan şutluyor, anket hala aktif duruyor ama.

ElisaMcCline

Anket değil ama ;

Bugün napolyondan mail gelmiş, profil bilgilerini tamamla 500NP kazan durumu.. 1 eksik vardı sadece, ekledim, 500NP yi verdi..
Aklınızda olsun :)

tolgacan86

Motor yağları anketi gelmiş bana şimdi tamamladım bende ancak bana €1.1 verdi.. Sana niye daha fazla verdi ya..

Bu arada ödeme limitini geçtim (€10.4 oldu) şimdi daha önce ödeme alan birisi varsa yönlendirebilir mi beni nasıl alacağımızı yarım yamalak Türkçe çevirisiyle sitede yanlış işlemler yapmayım diye ellemedim şu anda..

arshi

Ben pollemik paneli üzerinden tamamladım sen nerden tamamladın ki :) Üstelik benimkisi türkçe. Ödeme almak için sadece anasayfada klik atılacak bir kutucuk var, orayı tıklayıp güncelle diyorum. %2 kesintiyle üye olduğun maile gönderiyor direkt.

tolgacan86

Cint'in inquision diye bir sitesine üyeyim yada tam bilmiyorum bağlantıları nedir.. Dediğin şekilde deneyim ödeme istemeyi bakalım.. Tşkler bilgi için.

arshi

Hazır ödeme almışken onu bırakıp pollemik ten üye ol bence, oranları daha fazladır. :)