Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Anket Sitesi adı: Surveyhead
Anket Değeri, Süresi: 30-40 Dk, $1
Anket Konusu: Yaşam, Dünya Görüşü :)
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Ülke, yaş, cinsiyet girdim ankete başladım
Anketi tamamladım.
Ekstra Not: Yaşınızı 18-30 arasında girin.. 2 kere test sorusuyla karşılaştım, birinde şu an ki yılımızı soruyor diğerinde beni bayağı bir güldüren matematik problemi sormuş :g :g çok sıkıcı ve çok uzun bir anket..

tolgacan86

Anket Sitesi adı: Toluna
Anket Değeri, Süresi: 30 Dk, 2500 Puan
Anket Konusu: teknoloji
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: sizce teknoloji yaşam kalitesini arttırmaya yarar mı? evet dedim daha sonra yaş ve cinsiyeti girince anket başladı.
Ekstra Not: anket dijital okuma üzerine ona göre cevaplar verirsin, teknoloji ürünü listesindekileri(ipad, e-okuyucu vs) seçerken felan dikkat edin ;)
Anketi tamamladım

ElisaMcCline

Anket Sitesi adı: Napolyon
Anket Değeri, Süresi: 15 Dk, 2000 Puan
Anket Konusu: Teknoloji
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: tam zamanı hatırlayamadım ancak, galiba son birkaç ay içinde şu ürünlerden ibrini aldınız mı idi. toner ve tablet seçtim.
Not: Konu printer kartuşları üzerine, yeniden dolum, alternatif markalar vs gibi tercihleriniz isteniyor .
Durum: tamamladım

tolgacan86

Anket Sitesi adı: Global Test Market
Anket Değeri, Süresi: Bilmiyorum..
Anket Konusu: Bilmiyorum..
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Yaş, cinsiyet ve benden 13-17 arası yada 56 yaş ve üzeri evde bir bayan var mı dedi, var dedim onu çağır dedi tamam dedim asıl ankete geçtik
Sonuç: Anketten atıldım
Ekstra Not: Asıl ankette yaşa 13-17 dedim, cinsiyete bayan dedim ancak sonra "aylık" hane gelirini sorunca 11.000 tl altı dedim attı anında.. muhtemelen yıllık kastetti o orada.. ona göre devam edersiniz..

tolgacan86

Anket Değeri, Süresi: 10 Dk, 15 puan
Anket Konusu: Firefox Mozilla
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Yaş 17 dedim bunada, cinsiyete bayan dedim yine anket devam etti. Oradaki firefox, skype ve twitter logolarını felan sordu biliyorum dedim anket başladı.
Sonuç: Anketi tamamladım.

Not: kolay ve kısa bir anketti. okuyarak yapsanız bile çabuk bitiyor..

Not 2 : bu anketler ödeme limitine ulaştım buradada ama malum çekle ödendiği için biraz daha biriktirmeyi tercih edicem :)

tolgacan86

Anket Değeri, Süresi: 5 Dk, 35 puan
Anket Konusu: Yurtdışı seyahatlari
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Yaş, cinsiyet, evdeki çocuk sayısı ve aylık mali durum ile son 12 ay içinde yurt dışına çıktın mı dedi evet dedim anket başladı.
Sonuç: Anketi tamamladım.

Not: İnanılmaz kısa bir anketti, yurtdışı seyahati ile ilgili avrupada ülkeler seçtim 2 şer gece dedim (3 ülke seçtim) ve ayarlamayı internet üzerinden ile seyahat acentası dedim vs.. çok kolaydı.. bugün coştu bu site sağolsun :)

hakanatik01

Mail onayı için girdim mail adresime tolunaya anket gelmiş;

Konu : teknoloji
Anket ID: 1201886-TR-2
Anket uzunluğu: 30 dakika
2500 puanlık;

şimdilik devam ediyorum girdğim ceveplar;
doğum tarihi olarak 82 girdim ;
cinsiyet :erkek dedim [nede olsa teknoloji anketi yoksa bayan derdim  :P :g )
evinizde bulunan aletlere hepsi var dedim devam ediyor bakalım :) böyle girin devam etmenize izin veriyor.
medeni durumda evli dedim:)
sonuç:TEŞEKKÜRLER!
Cevaplarınız alınarak bu anket tamamlandı.
Puan ve piyango kayıtları dahil birçok anket ödülleri, 6 hafta içinde hesabınıza aktarılacaktır.

hakanatik01

Anketlerin genelde bayanlara yönelik olduğundan yola çıkarak ankete girdim ama sonrası gelmedi umarım sizler yaparsanız  :g :g konu kadın sağlığıyla ilgili bana genelde doğum haplarını sordu ilerleyemedim pek  :g :g

Konu:Kadın Sağlığı;
Anket uzunluğu :30 dakika
Ücret: "pointdollars.com'da' 196point=1,96$;

verdiğim cevaplar ankete girmeniz için;

11 Feb 1980 Bayan;Evli :)

arshi

Teşekkürler Hakan.

Aynı ankete clixsense de $2.13 veriyor. (1.55 lik bir tane daha var) Bu vesileyle clixsenseye supersonic ads nin eklenmiş olduğunu da anladık :)

78 ya da 79 doğumlu kadın olarak salladım, devamında hiçbir şey sormadan "Tebrikler, anketi tamamladınız" dedi. Bakalım bugta falan kalmışımdır umarım :g

Not: Kilit soruyu buldum. "Ayda 17 küsür dolar bilmem ne için ödemeye istekli misiniz" türü bir soru var, çok istekli olmak lazımmış :D

enderege

Napolyon da bir anket var. 3000 Naplık
Konu: Oto lastik
Süre: Aman allahım o ne? Bitmedi bi türlü

Ayrıca bunu görünce heh şimdi beni atacak dedim.

[IMG]http://i1110.photobucket.com/albums/h448/enderege07/01-02-201319-10-49_zpsc197154f.jpg[/img]

Notunuz ne olurdu?  :P :P :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.