Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Anket Sitesi adı: Toluna
Anket Değeri, Süresi: 2000
Anket Konusu: Araba ve motor
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Pirelli ile ilgili bir anketti. Arabam var, hususi, son dönemde lastik aldım, yine alacağım, tabiki pirelli alacağım vs.
Sonuç: Tamamladım.

arshi

Anket Değeri, Süresi: 4000
Anket Konusu: Müzik
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Anketi 13-15 yaşındaki çocuğunuzu çağırıp ona doldurtmanızı istiyor. Çağırmayı unutmayın :P

regortaz

Anket Değeri, Süresi: 1200
Anket Konusu: Alışveriş
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Hangi markaları tanıyorsunuz? Hepsini çok iyi tanıyorum dedim

Bu arada 4bin puanlık anketi evde çocuk yok dememe rağmen başarıyla tamamladım dip not olarak belirteyim dedim :)

tolgacan86

Anket Değeri, Süresi: 5000 - 25
Anket Konusu: Lifestyle, Cep telefonu operatörleri
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Skype kullanıyorum, hergün kullanıyorum, reklamlar gördüm skypeta vs dedikten sonra devam

regortaz

Cint ve Napolyon e-postaya anket göndermiş, kontrol etmenizi tavsiye ederim :)

Cint'teki bisküvi ve twitter'la ilgili bir anket, Napolyon takı-mücevher anketi %50 civarında attı yine Napolyonda, bir daha onlardan anket yapmayı düşünmüyorum içerde kalan puanlar da boğazlarında kalsın. Yüzlerce anket doldurdum şimdiye kadar anketin ortasında atan bir Napolyon'u gördüm, bundan önce de sonlara doğru atmıştı %90 civarında, zaten ödeme limitleri çok yüksek uğraşmaya değmez.

tolgacan86

Tolunadada 3000 puanlık Lipton icetea anketi var, alışveriş şeklinde geçiyor başlığı biraz uzun ama tamamladım..

tolgacan86

Napolyon'da 2 adet anket var;

Birisi arabalarla ilgili, giriş sorularında arabam var, kendim karar verdim, yaşım, cinsiyetimi girdikten sonra araba makasınada hyundai girdim ve atıldım  (d)  (d)  (d)  2000 NAP değerindeydi

Bide Anadolu Efes ile ilgili basketbol ve reklamcılık, tanıtım olaylarına yönelik soruların olduğu bir anket var, anadolu efes taraftarıyım demiştim başta zaten devam ettim ankete ve tamamladım 3000 NAP değerinde..

regortaz

Surveyhead'de kısa denilebilecek bir anket (okumadan doldurursanız 5dk) var YTL3.17  ($1.75 USD) değerinde, yurtdışı seyahatlerle ilgili çok soru vardı içinde ama anketin başında hiç yurtdışı seyahate çıkmadığımı belirtmiştim, ona rağmen sorunsuz tamamlayabildim siz yine de dikkatli olun :)

Ve bu son anketle $34.55'de kaldım bir türlü $35 olamadı daha :g

regortaz

Toluna'da 2bin puanlık Ev ve Bahçe konulu anket var, yaşımı (21) girince attı direk, diğer eleme sorularını bilmiyorum o yüzden :)

regortaz

Toluna sponsorlu içerik kısmında 15 puanlık mini anket var.