Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Cint Anket sitesinde €0.5'luk fast food anketi var, büyük ihtimalle Mc Donalds ile ilgili..
Giriş sorularında farklı bişey yok, yaş cinsiyet, daha önce ankete katılmadım, listedeki hiçbir işte çalışmıyorum, gelir getiren benim üniversite mezunuyum, fast food rest lara son 3 ayda gittim ve anket başladı...
Maillerinizi kontrol edin ;)

regortaz

Toluna'dan anket gelmiş olabilir mailleri kontrol edin, Peugeot anketi :)

regortaz

Toluna'da 2bin puanlık tv-gazete-dergi-internet yayınlarıyla ilgili bir anket var, lastik anketlerinden sonra en sıkıcı anketlerden biriydi :) Hangi markanın olduğunu anlayamadım sanırım genel bir çalışma, özellikle iş ve ekonomi dergileriyle ilgili çok soru var ona göre cevap verirsiniz.

regortaz

Toluna sponsorlu içerik kısmında toplam 30 puanlık iki mini anket mevcut.

arshi

1 haftadır toluna'ya giriş yapamıyorum yav, sürekli bilgiler hatalı diyor. Sizlerde bi sıkıntı yok anlaşılan?

Her zamanki gibi sıkıntı bende :P Sağol Tolga :)

tolgacan86

Şu anda giriş yaptım sıkıntı sende :)

tolgahanuzun

anket tamamladım ne zaman gelir puan

hakanatik01

Alıntı yapılan: tolgahanuzun - 16 Nisan 2013, 23:01:42
anket tamamladım ne zaman gelir puan
Anket sitesine göre değişir.1 vakte kadarmı desem 3 vakte kadrmı desem :P  %10 ihtimalle hiç gelmeyebilirde :) her yapılan anketi kabul etmyebiliyorlar tamamlamış oslak bile ;yaptığınız siteyi söyleseniz daha yararlı cevaplayabilir kullanan arkadaşlarımız ;)

sicher

Toluna da 1600 puanlık Otomobille alakalı anket var otomobili alma kararı kimde diye sorarsa ben aldım deyin ben ailemle karar verdim deyince anketten attı. :)

tolgacan86

Toluna'da 1600 puanlı Akıllı TV anketi vardı, kolaydı tamamladım.

Ayrıca 2500 Puanlı Ev Aletleri anketi çıktı sonra ancak yaşımı girince attı direk.. :)