Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Alıntı yapılan: lovablegs - 09 Mayıs 2013, 02:04:19
attı gene  (sns) (sns) (sns) bıktım ya aynen dediklerini yazdım  yazdım arshi cinsiyet erkek dedim attı  (sns) (sns) (sns) harbiden bıktım bu işlerden ........siz nasıl tamamlıyosunuz harbiden çıldırcam ya bi ödeme alsam hepsini bırakacam valla nedir bu çile

Current Balance

YTL42.22
($23.50 USD)

Surveyhead'e zaten kırk yılda bir anket geliyor onda da atınca çok sinir bozucu oluyor bana 5 haftadır anket çıkmadı mesela, $34.55'te kaldı bakiye, çekemiyorum da. Bir ödeme alayım sonra bırakıyorum zaten Surveyhead'i ödeme limiti ve yavaşlığı yüzünden.

Bu aralar en iyi anket sitesi bence Toluna. Hem bol anket çıkıyor hem de ödemeleri hızlı. Yalnızca anketler onaylanana kadar bazen çok vakit geçiyor o da ellerinde mi bilmiyorum, anketi veren şirkete bağlı olabilir o süre.

arshi

Ek olarak ödemelerde kesintiye de başlamış, $1.05 kadar (sns) (Ben kendi kendimi biplerim)

anjelik

Yardım

İçinizde Global Test Market üyesi olan var mı? Ben yeni üye oldum. Aktifleştirme maili geldi ama site onay kodu istiyor oysa mailde öyle bir kod yok aktişleştiremiyorum.

hakanatik01

Anket Sitesi adı: Toluna
Anket Değeri: 3,000
Anket Konusu: İŞYERİNDE MOBİL CİHAZLAR
Tahmini süre: 10 dakika
Sonuç: Atıldım;

Mobil başlıklı diyerek giriş sorularında bilişim sektöründe olmak gerekebilir diye düşündüm ve giriş sorularına verdiğim cevaplar, bilişim ve telekominikasyon da çalışıyorum -erkek-35-46 yaş arası dedim -şirket benim dedim atıldım :)

lovablegs ve Arshiye katılıyorum  (sns) (sns) (sns) (sns)

tolgacan86

Hakan senin hatan, çalışma sorularında her zaman bunlardan hiçbiri demen lazım :( ayıp ama öğren artık bunları aaa.. Hem firefoxcusun hem giriş sorularında takılıyon, senin sonun kötü söyleyim bak :P

hakanatik01

:) Chrome da açtım anketi :P eklentileri kapatmak zor geldi firefoxta :)) Firefox olaydı diğer şıkları kapatan eklentiyle geçerdim hemencecik :P öyle bir browser ki sadece doğru şıkları bırakıyor hızlıca geçebiliyorsun :P

regortaz

Toluna'da 2500 puanlık yaşam tarzı anketi var, ağırlıklı olarak müzik zevkleri üzerine, arada günlük yaşamınızla ilgili sorular da soruyor. Süresi 35 dakika olarak belirtilmiş, okuyarak yaparsanız gerçekten de o kadar sürüyor biraz uzun geldi bana :)

regortaz

Toluna'da 2000 puanlık bir anket var, açıkçası ne anketi olduğunu tam anlayamadım ama sorular kullanılan internet/mobil internet ve TV abonelik servisleri üzerineydi. %20 civarındayken bitiverdi (atılmadan). Sorulara verdiğiniz cevaplara göre uzunluğu değişiyor olabilir bende 5 dakika civarı sürdü.

Edit: Ankete girerken otomatik olarak 15 puan işlenmiş hesabıma quick survey doldurmuşum haberim yok :g

enderege

Mailime Napolyon dan 3 adet 1000 naplık anket gelmiş. Kolaydı ve sorunsuz bitirdim.

Bir anket napolyonun kendisi ile ilgiliydi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

Toluna'da 1200 puanlık anket var telefon şirketleri hakkında sorular soruluyor, muhtemelen Turkcell anketi ona göre cevaplayın, 3-5 dakikalık anket :)