Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e316

ipoll da 2 $ anket vardı sanırım işiniz ile alakalı bir şey beni maalesef attı yaşı 25 girince, bilginize.

Bu arada surveyheadde hesap sahibinin adı ile paypal hesabının sahibinin adı tutmasa da ödeme alınır mı tecrübe eden var mı? Kardeşimin yaştan dolayı paypalı yok benim paypal hesabına çekebilir miyiz? Teşekkürler.

regortaz

Toluna'da 1600 puanlık bir anket var, sıkıcılıkta lastik anketleriyle yarışır, sonlara doğru laptopu balkondan fırlatasım geldi :D

Eleme sorusu var mı varsa da hangisi anlayamadım ama çeşitli spor dallarından sporcularla ilgili sorular soruyor, önce tanıyıp tanımadığınızı soruyor sonra da tanıdıklarınıza göre diğer sorular geliyor. Ben neredeyse hepsine tanıyorum dedim o yüzden bu kadar uzun sürdü sanırım, biraz daha az tanıyorum diyerek şansınızı deneyebilirsiniz atar mı bilmiyorum :)

regortaz

Toluna 2bin puanlık Lipton buzlu çay anketi. 15-20 dakika dese de çabuk bitiyor, eğlenceli bir anket diyebilirim :)

hakanatik01

Regortaz hocanın dediği anketi deniycem bakalım :) birde bu anket gelmiş;

Araştırma Konusu: Tüketici konular
Ödül: 1,400 Puan
Uzunluk: 10 Dakkika (Tahminen)
Araştırma Numarası: 1169464-TR

Erkek-1986-İngilizce türkçe dedim anket ingilizceye döndü :)

Not currently employed

How often do watch BBC World News on TV?
2-3 times per week

How often do you visit BBC.com?
2-3 times per week

Turkish Airlines
DHL, DHL Corporate Campaign
Schneider Electric
Samsung Notebook PCs
Hyundai GBCS
(Bu Firmlar için hep en iyisini seçtim,Know very well,Very likely,Agree strongly gibi bu firmaların dışındakilere bir sonraki şıkkı seçtim hep,Know a little,Fairly likely,v.s. şeklinde;

Have you seen any advertising on BBC World News TV, BBC websites or elsewhere for the following organisations, products or destinations?
Yes, seen on BBC World News TV
Yes, seen on BBC.com

How positive do you feel towards each of the following organisations, products or destinations?
Positive ve Somewhat positive   

To what extent do you associate the following statements with each product/ service/ destination?
Yukaradki şirketler içn Agree strongly   
Diğerleri
Agree slightly   

For each of the following brands/ destinations which have you ever used or visited?
Hepsine Yes
For each of the following brands/ destinations which would you consider using or visiting?
Very likely   
Diğerleri
Fairly likely   

To what extent are you likely to recommend this product/ service/ destination to others?
Very likely   
Diğerleri
Fairly

Bundan sonra değişirmi bilmiyorum
How likely are you to visit Schneider Electric's Xperience Efficiency 2013 event?
Very likely   

How would you rate the following companies in terms of the respect and consideration they show for the interests of customers and communities in pursuit of fulfilling their corporate objectives?
DHL
Very strong customer and community consideration

Chevron
Strong customer and community consideration

To what extent do you associate the following statements with the city of Brisbane (Australia)?
Agree strongly   

When thinking about business destinations, which attributes would you associate to the Brisbane (Australia) brand?
Agree strongly   

Is Brisbane a business destination you would consider for?

How likely are you to consider Virgin Atlantic the next time you travel to/through London?
Very Like

To what extent would you be likely to recommend Virgin Atlantic to others?
very

How likely are you to travel to London in the next 12 months?
Once

Yaşasın, Başardınız!

regortaz

Cint'ten e-posta anketi gelmiş, donmuş balık anketi o haberiniz olsun :)

Edit: Soruların seyri değişti, diğer donmuş gıdaları da soruyor :D
İkinci edit: İglo anketiymiş :)

regortaz

Toluna 15 puanlık mini anket, sponsorlu içerik bölümünde.

regortaz

Toluna'da 2000 puanlık bilgisayar güvenliğiyle ilgili anket var, çabucak bitiyor kaçırmayın :)

fraghera

TOLUNA
Araştırma Konusu: Alışveriş telefon internet
Uzunluk: 20 Dakika (Tahminen)
Araştırma Numarası: 1212687-TR

33 yaş erkek 3 çocuk herkeste telefon var tam zamanlı çalışan

yüksek oranda olumlu yanıtladım
tamamladım

regortaz

Toluna 2000 puanlık akıllı telefon anketi, biraz uzun sürecek gibi, sıkıcı :)

regortaz

Toluna sponsorlu içerik kısmında 15 puanlık mini anket

Bir de e-posta anketi göndermişler ama açılmıyor anket, siz de şansınızı deneyin :D