Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Cint'ten gelen 0.3 euro'luk anket Simit Sarayı anketi haberiniz olsun :)

tolgacan86

Evet bende açamamıştım onu o yüzden haber vermedim.. :)

regortaz

Toluna'da 1600 puanlık bir anket var, ne anketi olduğunu anlayamadım her türlü teknolojik cihazla ilgili soru vardı, oldukça sıkıcı diyebilirim :)

regortaz

Toluna'da 15 puanlık sponsorlu içerik mevcut,

Surveyhead'de $1 değerinde yaklaşık 5-10 dakika süren koşu ayakkabı ve giysileriyle ilgili bir anket mevcut, okumadan işaretlerseniz daha çabuk biter :) İstanbul'da oturmak şartmış anket için ve 20-24 yaş arası istiyorlar :)

tolgacan86

Tolunada 4000 puanlık istihdamla ilgili anket var mailleri kontrol edersiniz. Ben ülke, doğum tarihi ve cinsiyetin girildiği ekrandan öteye gidemedim..

tolgacan86

Tolunada 1600 puan değerinde kısa süren çokda kolay olan bir anket var.. Çoğu soruda sahip değilim dememe rağmen devam etti yani ipucuna gerek yok..

sicher

Tolunada 1-2 gun önce anketin birinde daha sonraki ankete katılır mısınıza evet dediyseniz hesabınızı kontrol edin tam 3000 puanlık anket veriyor :)

arshi

ipoll'da $2'lık "dijital müşteri" konulu anket var. Hala ödemeyi zorlayanlar varsa kurcalayabilir :)

regortaz

Alıntı yapılan: Arshi - 11 Haziran 2013, 18:49:56
ipoll'da $2'lık "dijital müşteri" konulu anket var. Hala ödemeyi zorlayanlar varsa kurcalayabilir :)

Az önce tamamladım bu anketi, yap yap bitmiyor, kontrol soruları da hangileri anlayamadım açıkçası dijital her konuyla ilgili soru vardı vakti olan başlasın :)

tolgacan86

Vakitse, ben uzak durayım bu seferlik.. Gerçi ödeme limitinin yarısındayım halen hibe etsem mi bilemedim şimdi