Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Clixsense Offers Kısmında 2 tane Simplicio.us anketi var.

1. si $1.63 değerinde arabalarla ilgili biraz sıkıcı bir anket tamamladım.

2. si $0.70 değerinde neyle ilgili olduğunu bilmiyorum tamamlayamadım :(

sicher

Alıntı yapılan: Tolga Can - 31 Ağustos 2013, 04:24:32
Clixsense Offers Kısmında 2 tane Simplicio.us anketi var.

1. si $1.63 değerinde arabalarla ilgili biraz sıkıcı bir anket tamamladım.

2. si $0.70 değerinde neyle ilgili olduğunu bilmiyorum tamamlayamadım :(

1. si sıkıcı ama yarım saat bıkmadan yaparsanız olur kanıtı :
[IMG]http://i1310.photobucket.com/albums/s651/sicher278/clixoffer_zpsea2537c1.jpg[/img]

2.si de yanlışlıkla kendim eledim :(

tolgacan86

Clixsense'de offers kısmında $1.63 değerinde Samplicio.us anketi var, tamamlayamadım beni ilk baştaki sorular sonunda attı,

Cinsiyet erkek, yaş 25-29, üniversiteyi diploma alarak mezun oldum ailemde kimse pazarlama araştırma siyasi bir kuruluşta çalışmıyor dedim attı..

ikose

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Eylül 2013, 12:25:01
Clixsense'de offers kısmında $1.63 değerinde Samplicio.us anketi var, tamamlayamadım beni ilk baştaki sorular sonunda attı,

Cinsiyet erkek, yaş 25-29, üniversiteyi diploma alarak mezun oldum ailemde kimse pazarlama araştırma siyasi bir kuruluşta çalışmıyor dedim attı..

bayan - 40-44 arası yaş - üniversite diplomalı dedim , benide attı..

nuso07

ben de emin değilim dedim ve atıldım.

sicher

tüh kaçırdık :)

Coulers79

Ya ikidir anket geliyor hep siyasi şeyler soruyor. Doğruyu söyleyince de atıyor. Para alacaz diye zorla siyasi mi olalım?  :n

sicher

Alıntı yapılan: Coulers79 - 16 Eylül 2013, 23:56:00
Ya ikidir anket geliyor hep siyasi şeyler soruyor. Doğruyu söyleyince de atıyor. Para alacaz diye zorla siyasi mi olalım?  :n

:D

nuso07

clixsense anket var 5 dalırlık :D

tolgacan86

Alıntı yapılan: nuso07 - 17 Eylül 2013, 19:38:49
clixsense anket var 5 dalırlık :D

Anket ingilizce ve diabet hastalarını ilgilendiren bir anket. Ailemde veya bende bu hastalık yok dedim, ufak tefek bir iki soru daha sorup formu doldurttuktan sonra attı..

Ailemde var seçeneğini işaretleyip devam etmeyi deneyebilirsiniz.