Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Şubat 2013, 12:31:36
Anketin hangi sitede olduğu bilgisinide verseydiniz de, uğraşmasaydı ilgilenenler :)

hakan bey solemiş ya bende tolunaya baktım bu arda direkt bakınca cıkmıyor profili guncelleye basın guncelleyin sonra çıkıyor

regortaz

Toluna'da 1200 puanlık anket var 5 dakika sürüyor. İlgi alanları içersinde tarih ya da savaşlar olanlara duyrulur :P
Toluna'nın tipi değişmiş bu arada modernize etmişler epey güzel olmuş :)

Alıntı yapılan: sicher - 05 Şubat 2013, 13:50:24
hakan bey solemiş ya bende tolunaya baktım bu arda direkt bakınca cıkmıyor profili guncelleye basın guncelleyin sonra çıkıyor

Anket çıktığı zaman zaten profili güncelle seçeneği aktif hale gelir :) Orada da genellikle ne soruyorsa evet demek gerekir ankete girebilmek için :)

tolgacan86

Anket gerçekten kısa ve eğlenceliydi, ben şimdiden 100 büyük savaş eserini merak ettim.. Ve sorduğu savaşların birçoğuda bizim tarihimize ait. Yalnız bir yerde hata var, ilk 100 büyük kişi sorularında çağların ayrıldığı tarihleride yazmış, ortaçağın kapanışını 1453 İstanbul'un fethi olması gerekirken 1499 tarihini vermiş.. Şimdi araştırıcam 1499 da ne olmuş merak ettim doğrusu..

regortaz

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 05 Şubat 2013, 22:12:37
Anket gerçekten kısa ve eğlenceliydi, ben şimdiden 100 büyük savaş eserini merak ettim.. Ve sorduğu savaşların birçoğuda bizim tarihimize ait. Yalnız bir yerde hata var, ilk 100 büyük kişi sorularında çağların ayrıldığı tarihleride yazmış, ortaçağın kapanışını 1453 İstanbul'un fethi olması gerekirken 1499 tarihini vermiş.. Şimdi araştırıcam 1499 da ne olmuş merak ettim doğrusu..

Hangi ülkenin tarihçisinin yazdığına göre değişir genellikle o bilgiler hocam genellikle kendi ülkeleri için önemli olan olayları Orta Çağ'ın sonu olarak kabul ederler, bize senelerdir kesin doğruymuş gibi öğretiliyor o tarih ama öyle değil tarih bilimi açısından. Farklı kaynaklarda olayların başlıkları bile farklıdır mesela en basitinden Constantinopolis'in düşüşü, İstanbul'un fethi :) Tarih de ne dereceye kadar bilim sayılabilir gerçi orası ayrı bir tartışma konusu :)

regortaz

Mail geldi Toluna'dan, 1600 puan 5 dakika kadar süren "pejo" otomobil reklamı anketi :)

Ankete arabam var, ben aldım vs. diyerek giriyoruz tabii her zamanki gibi.

Bu arada QuickSurveys kısmında 15 puanlık mini anket var.

tolgacan86

Bu anketi ben son 3-4 gündür sitede görüyordum ama yaptırtmıyordu demekki hazırlık aşamasındaymış.. Birde 10.000 puanlı bir anket var onada girdirmiyor halen hazırlıklı olun oda her ana gelebilir :g

Ayrıca bu anket Peugeot markasıyla ilgili arkadaşlar yaparken ona göre cevaplarsınız.

arshi

Anket Sitesi adı: Surveyhead
Anket Değeri, Süresi: $2
Anket Konusu: Hisse senetleri/Borsa (sanırım)
Soru: "Kendi adınıza ve başkalarının sizin adınıza yönettiği hisse senedine sahip misiniz?" sorusuna he diyin.
Sonuç: Tamamladım.

Not: Anketin net bir konusu yok sanırım, böyle kafası güzel arkadaşlara az rastlanır. Tüm sorulara he diyin geçin :)

fkork

bu tolunadaki anketleri ben göremiyorum.... var bir fikri olan?

abcb

2 dolar değerinde olan tamamladığım en kolay anketti, sanırım birkaç dakika sürdü
Teşekkürler Benjamin  :)

regortaz

Alıntı yapılan: fkork - 12 Şubat 2013, 01:37:27
bu tolunadaki anketleri ben göremiyorum.... var bir fikri olan?

Her anket herkese çıkmayabilir, önceden doldurduğunuz profile uygun değildir, siz anketin varlığından haberdar olana kadar kapasitesi doluyordur vs. Anket sitelerinde bol anket almanın (en azından görmenin) en güzel yolu profil anketlerini doldururken her şeye evet demektir, evim var, arabam var, kredi aldım, çocuğum var vs. Gelen çoğu anket otomobil anketi oluyor zaten ya reklamlarla ilgili, ya lastiklerle ya da yeni bir modelle.