Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

tolunanın görünümü değişmiş 2-3 haftadır bakmıodum sizdede aynı mı yoksa ben yanlış yere mi girdim

regortaz

Alıntı yapılan: sicher - 12 Şubat 2013, 12:56:39
tolunanın görünümü değişmiş 2-3 haftadır bakmıodum sizdede aynı mı yoksa ben yanlış yere mi girdim

Tam bir hafta önce değişti, burada söylemiştim değiştiğini :)

tolgacan86

Rewardingways'in Radium One offerwallında 2 tane anket var biri 43 puanlı, giyim markalarına üzerine şimdi çözüyorum henüz bitmedi

diğeri 38 puanlı olan araba markaları üzerineydi büyük ihtimalle Volvo. Para anında hesaba işleniyor kaçırmayın :)

tolgacan86

İkinciyide bitirdim, iki anketin dizaynıda aynı arada test sorusu yok, ilk giriş sorularından sonra markalar görünmeye başladıktan sonra hep yüksek puanlardan vererek kafadan atarak gidebilirsiniz, ikinciyi öyle yaptım.. :)

hakanatik01

teşekkürler ortak :y :y :y  sen deyince girdim baktım bende bu dediklerin yoktu ama buna benzer vardı :) bankalar ve Sek,yörsan gibi firmaların herhalde yoğurt firmaları anketi vardı çok basit hızlıca geçtim ; 6 puan verip hepsine :) bir tek marka seçtim kendime ona 7 verdim gerisi 6 deyip okumadan hızlıca bitirdim sonuçta gelen 0,81 gibi birşey kazandım herhalde çok bakmıyorum para nedir nedeğildir diye ama 10 dakikada 2 ankette bitiyor kaçırmayın bence

rewardinghakan has completed Radium One worth 38 points.
RewardingWays: rewardinghakan has completed Radium One worth 43 points.

sicher

bu anketlere sitenin neresinden ulaşabiliriz ben bulamadım da

bekeli

Tolga haber verdiğin için teşekkürler.. Şimdi girip yapayım bende.

Alıntı yapılan: sicher - 12 Şubat 2013, 20:29:45
bu anketlere sitenin neresinden ulaşabiliriz ben bulamadım da

OfferWalls sekmesine gelin. Orada RadiumOne'a tıklayın. Açılan sayfada anketleri görürsünüz..

sicher

arshi

Supersonic ads kısmında bir anket vardı, clixsense de 0.43 veriyordu. Tamamladım ama diğer sitelerde bulamıyorum şimdi, bir kontrol edin isterseniz. "Anket tamamlayarak ClixCents kazanın!"mış ismi. :)

sicher

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Şubat 2013, 22:37:32
Tolga haber verdiğin için teşekkürler.. Şimdi girip yapayım bende.

OfferWalls sekmesine gelin. Orada RadiumOne'a tıklayın. Açılan sayfada anketleri görürsünüz..

buna benzer baska hangi sitelerde var yarın bos zamanım olmayacakta bakamayacagım yani siz bir zahmet soylerseniz memnun olurum yarın hacılar geliyor ya