Cryptoidleminer - Hora Token(uygulama- oyun)

Başlatan rota26, 15 Temmuz 2019, 18:00:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

@atsilak
faucethub deposito adresi alacaksin. O adrese gönderim yapacaksin. ℅1.5 kesinti orani var. Faucethuba direk cekimi iptal etmisler daha once. Yakinda tekrar acacaklarmis.

Ftyphena

Selam konuyu beğendim, fakat biz üretime ne zaman başıcaz cihazımda 2 saattir oynuyorum seviye 2 ye geldim 5 miner sağlam trading efficiency herşey hazır ama ne zaman para üretimine başlıcaz orasını anlayamadım.

rota26

Alıntı yapılan: Ftyphena - 20 Temmuz 2019, 21:12:53
Selam konuyu beğendim, fakat biz üretime ne zaman başıcaz cihazımda 2 saattir oynuyorum seviye 2 ye geldim 5 miner sağlam trading efficiency herşey hazır ama ne zaman para üretimine başlıcaz orasını anlayamadım.

As
Konuda nasil oynanir bolumunun en basina birdaha bak.

Ftyphena

Bahsettiğin kısmı okuyup anladım tek anlamadığım nokta ne zaman kazancağımız parayı üretmeye başlayacağız onu anlamadım üretimim şuan çok yüksek ama hora üretemiyorum henüz.

semercan

Selamlar, faucethuba cekimi durdurmusmu yoksa belli bir levelden sonra mi aciyor. Coming soon diyor ama??

Kamrey

ben bndan hiçbirşey anlamadım ekran goruntusuyle bir anlatım paylaşabilirmisiniz?

rota26

Alıntı yapılan: semercan - 21 Temmuz 2019, 12:03:26
Selamlar, faucethuba cekimi durdurmusmu yoksa belli bir levelden sonra mi aciyor. Coming soon diyor ama??

Faucethub Deposit adresini oyuna yazınız. %1.5 kesinti ile Gelecektir tokenler.

Alıntı yapılan: Kamrey - 21 Temmuz 2019, 13:22:00
ben bndan hiçbirşey anlamadım ekran goruntusuyle bir anlatım paylaşabilirmisiniz?

Yeni bulding acabilseydim. Video ile anlatim yapacaktim. Fakat ilerleme cok yavasladi. Neyi anlamadin.

Kamrey

Alıntı yapılan: rota26 - 21 Temmuz 2019, 18:50:53
Faucethub Deposit adresini oyuna yazınız. %1.5 kesinti ile Gelecektir tokenler.

Yeni bulding acabilseydim. Video ile anlatim yapacaktim. Fakat ilerleme cok yavasladi. Neyi anlamadin.

:) ben cozdum kardeşim. 5 bolum actım 3.para birimini actım. sadece musıc para bırımını acman gerekıyor ki para biriksin. bolumlerın para birimini biraz zaman gectıkten sonra para bırımlerı degıstırılsın.

rota26

actiginiz bölümün bir alt bölümünde toplayacağiniz coinler sirasiyla yazili. Topladiğini, coin dolunca ödülü alip sıradakini topluyorsunuz.

rota26