Autofaucet (19 coin kazanmak)

Başlatan brissa, 19 Temmuz 2019, 19:26:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zamburlu

Günlük bu sitede toplamda ne kadar kazanıyorsun başkan ? Yani oturup saatlerce claim yapsak uğraşmaya değer mi yada otomatik bir bot uygulaması mevcut mu ?

brissa

günlük ortalama 25 doge kazanıyorum. Bilgisayarım sürekli açık olduğundan zamanı 24 saate kadar clam yaparak arttırıyorum. Süre bitene kadar 2 dk bir faucethub otomatik gönderiyor. Otomatik bir bot varmı bilmiyorum hiç araştırmadım. Ama bana göre çok güzel kazandırıyor. 

zamburlu

Alıntı yapılan: brissa - 05 Ekim 2019, 12:55:47
günlük ortalama 25 doge kazanıyorum. Bilgisayarım sürekli açık olduğundan zamanı 24 saate kadar clam yaparak arttırıyorum. Süre bitene kadar 2 dk bir faucethub otomatik gönderiyor. Otomatik bir bot varmı bilmiyorum hiç araştırmadım. Ama bana göre çok güzel kazandırıyor.

yani 24 saat pc başındamı bekliyorsun ? hocam 0.05 cent yapar.

broker

Alıntı yapılan: brissa - 05 Ekim 2019, 12:55:47
simdiye kadar ne kadar doge kazandin?

brissa

Alıntı yapılan: zamburlu - 05 Ekim 2019, 13:44:55
yani 24 saat pc başındamı bekliyorsun ? hocam 0.05 cent yapar.

Sen yanlış anladın galiba 24 saat bilgisayar açık dedim başında bekliyorum demedim. Arka arkaya clam yaparak süreyi artırıyoruz bir daha bilgisayarın başında olmuyorum.