Bxen.io ( SCAM )

Başlatan Dorukk, 14 Ağustos 2019, 15:56:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dorukk

(scm)

Kamrey

sıkıntı bende mi bilmiyorum ama kayıt olmaya çalıştığımda mail adresime kadar kullanıcı var dıyor şifre sıfırlama apmaya calıstıgımda 500 server hatası verıyor.

Dorukk

Alıntı yapılan: Kamrey - 15 Ağustos 2019, 12:49:44
sıkıntı bende mi bilmiyorum ama kayıt olmaya çalıştığımda mail adresime kadar kullanıcı var dıyor şifre sıfırlama apmaya calıstıgımda 500 server hatası verıyor.

şu anda bir sıkıntı yok ama başka mail adresiyle yapmayı denermisin?

armador

bende kayıt oldum fakat giriş yaptığımda dashboard sayfasına yönelirken site
500
Server Error
hatası veriyor.

armador

hata düzeldi, ilk claimde 307 sat verdi. diğer kullancıları aldığı ödüllerde sağda gözüküyor. site genel olarak yüksek miktarda ödül veriyor. fakat ödeme yaparmı acaba.

Dorukk

Alıntı yapılan: armador - 17 Ağustos 2019, 17:24:45
hata düzeldi, ilk claimde 307 sat verdi. diğer kullancıları aldığı ödüllerde sağda gözüküyor. site genel olarak yüksek miktarda ödül veriyor. fakat ödeme yaparmı acaba.
sitede ödeme alanlar var panel sayfasından aşağı inerseniz görürsünüz hem yatırımları hem çekimleri

Dorukk

ayrıyetten yatırım yaparak küçük bir karla hepsini çektim. arbitrajı tam çözemedim ama. tam bilgiye hakim olan arbitrajı tam anlamıyla kullanabilenlere tavsiye ederim. biraz sabırla beklerseniz gerçekten kazandırıyor

turks43

Alıntı yapılan: Dorukk - 18 Ağustos 2019, 23:11:25
arkadaşlar ben siteye 0.003 yani yaklaşık 175 tl kadar yatırım yaptımda daha önce hiç arbitraj yapmadım. bunu tam olarak nasıl yapabilirim. biraz araştırdım youtubeden falan ama tam anlayamadım. tecrübeli bir arkadaş anlatabilirmi?
sitedeki panel kısmında yani şu alttaki yere göre nasıl hareket edeceğim vallahi çözemedim :) bot alıp öylemi yapacağım acaba yanlış bir şeyde yapmak istemiyorum ama

Hocam siteyi inceledim gerçekten güzel ve şeffaf çalışıyor. Siteyi kısaca anlatayım; Sistemde her saat kazanabileceğiniz ücretsiz bitcoinlerinizi alabiliyorsunuz.  Burada yatırım miktarınıza göre her saat bonus geliyor. Mesela kişinin sitede yatırımı yoksa her saat 1-40 arası satoshi veriyor eğer yatırımın varsa bonus sayfasındaki uygun aralığın bonuslarını toplayabiliyorsun.

Ayrıca sitede yatırım olarak 3 adet otomatik alım satım yapan bot var.
Bir tanesi günlük %3 kazandırıyor 1 gün boyunca alım satarak %3 kazandırıyor fakat buna çok fazla kredi yükleyip yapamıyorsunuz max alım limiti var.
Diğeri iki tanesi de aylık %30 civarı kazandırıyor.
Referans gelirleri de güzel eğer referans linkinizden kayıt olmuş kullanıcı her saat bonus aldığında kişinin kazandığı bonusun %30u anında sizin hesabınızda oluyor. Bunlar ufak rakamlar 10 satoshi 30 satoshi gibi fakat referans sayınız iyi olunca günlük 10 15 dolar gibi rakamlara rahat gelebiliyorsunuz.

sistem hakkında detaylı bilgi almak isterseniz yazabilirsiniz. 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntısı yok.
0.1 civarı yatırım yapacağım Albert botuna.

Ekleme :

Yatırımcılardan oluşan türkçe bir grup buldum telegram üzerinden : Diğer yatırım yapan türkler mevcut. https://t.me/joinchat/KgrvORQyqWyqD5DXdHC3aQ

flexpit

Arkadaşlar yaklaşık olarak  5  6  kez çekim yaptım gerçekten güzel ve mantıklı bir sistem. Alış satış rakamlarını detaylı incelediğimdede en ufak açığını yakalayamadığım bir algoritma,gerçekten güzel bir proje.

Dorukk

attım bakalım 0.005 bitcoin daha botlar çalışsın