Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

(scm)

Sonunda beklediğimiz gün geldi :) Standart üyelik, Ödeme anında yapıldı  :)
5.03$ dan sitede 0,10$ kesinti yapıldı ve Paypal ayrıca bir kesinti uygulamadı (PP premier üyelik olmasına rağmen)

henüz üye olmamış, ya da çekinceleri dolayısıyla devam etmeyen arkadaşlara duyurulur :)

reflink:

hakanatik01

tebrikler  :y hayırlı olsun darısı başımıza :g

tolgacan86

Sonunda gördük bunuda çok sevindim :) Hayırlı olsun :)

yingyang16

Tebrikler hocam  (p) Hayırlı olsun, güle güle harcayın  ($) :)

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar :)
Bir süredir merak konusuydu, sonunda gördük :)

Desteği olan herkese çok teşekkürler :)

bekeli

Ödemeniz hayırlı olsun ;) Güle güle harcayın ;)

ikose

Ödemeniz Hayırlı olsun Elisa hocam..  :g  (p)  ($)
İyi günlerde kullanın  (p)

arnutwowew

hayırlı olsun  ptc investgetion admini  bizi şaşırtıyor  vilvin içinde tavsiye edilmez demişti şimdi her ikisde ödemeleri yapıyor tıklamaya başlarım bende ...............

tolgacan86

Alıntı yapılan: arnutwowew - 23 Kasım 2012, 11:06:18
hayırlı olsun  ptc investgetion admini  bizi şaşırtıyor  vilvin içinde tavsiye edilmez demişti şimdi her ikisde ödemeleri yapıyor tıklamaya başlarım bende ...............

ptc-investigation'da neye istinaden öyle dediklerini iyi incelemek gerekir, siteler henüz 6 ayını doldurmadıkları için öyle demiş olabilirler..

ElisaMcCline

Herkese teşekkürler arkadaşlar ...

Daha önce de hatırlattığım gibi, ref gelirim gerçekten çok az... 5 direk ref 0,01$ günlük getiriyor.
Sadece destek için tıklayanlar yorulmasın, gerçekten düşünmeniz yeter.. Ama ödeme almaya giden varsa da bırakmasın bence :)

Site çok iyi reklam alıyor ve yatırım yapanların yatırımlarını çıkarmaları da oldukça uzun sürüyor...
Site ödedikçe de yeni yatırımlar ve yeni reklam gelirleri gelmeye devam ediyor.

Yeterli direk refim olsaydı ben bile golden a şöyle bir baktım :) Sonra yine vazgeçtim :D