Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Hayırlı olsun eder hocam.
Bu gece 100 lük paket almayı dusnuyodum ama sitedeki bu ufak sorun AVGleri baya etkiledi sanırım. Napsak beklesekmi acaba.

bekeli

Hayırlı olsun @enderege ;)

enderege

Alıntı yapılan: gokovic - 23 Şubat 2013, 21:37:16
Hayırlı olsun eder hocam.
Bu gece 100 lük paket almayı dusnuyodum ama sitedeki bu ufak sorun AVGleri baya etkiledi sanırım. Napsak beklesekmi acaba.

Bu ödemeyi 3 kere denedim. 3. de alabildim. Her seferinde ödendi dedi. Balance düşmedi. En sonunda balance düştü bu sefer ben PP a bakasıya kadar öldüm.  :D

Ben bugün 125 refi uzattım. AVG lerine bakmadan hepsini uzatım. İçeriye 30$ attım. Bundan sonra PP çekip, PP atacağım. 10 gün ref alımı düşünmüyorum. Daha doğrusu alamam. 

Bana göre sende birkaç gün bekle. Ben yatırdım çünkü bu refler Golden öncesi reflerdi. Gerçi salmışlardı kendilerini son zamanlar ama yinede uzattım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Ödemeniz hayırlı olsun Ender Hocam  :)

gokovic

Alıntı yapılan: enderege - 23 Şubat 2013, 21:47:00
Bu ödemeyi 3 kere denedim. 3. de alabildim. Her seferinde ödendi dedi. Balance düşmedi. En sonunda balance düştü bu sefer ben PP a bakasıya kadar öldüm.  :D

Ben bugün 125 refi uzattım. AVG lerine bakmadan hepsini uzatım. İçeriye 30$ attım. Bundan sonra PP çekip, PP atacağım. 10 gün ref alımı düşünmüyorum. Daha doğrusu alamam. 

Bana göre sende birkaç gün bekle. Ben yatırdım çünkü bu refler Golden öncesi reflerdi. Gerçi salmışlardı kendilerini son zamanlar ama yinede uzattım.

Tamam hocam. birkaç gün bekleyip bakalım. Sorunlar düzelirse alırım.  :y

lovablegs

ya benimde bi tane illegal hiç oldu beceremedik lr ye istemiştim lazımdı diye ödendi dedi bir türlü geçmedi lr ye yazık oldu gitti 7 usd...ne yapabilirim ????

Uniquehero

Ödemen hayırlı olsun ender abi

ikose

Ödemeniz hayırlı olsun Ender Hocamm  (p) ($)

arshi

Hayırlı olsun enderege.. :)

tolgacan86

hayırlı olsun enderege :)