Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Hayırlı olsun Uniquehero. :)

@Arshi sen site söyle biz sana destek olalım. :)

@Tolga hayırlı olsun demeye üşenen adam reklam tıklar mı? Hadi tıkladı diyelim eli ödeme butonuna gidermi? Hadi gittide istedi diyelim. Ekran görüntüsü alıp, upload edip foruma koyar mı? :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arshi

Minik bir düzeltme; ben hayırlı olsun demeye üşenmiyorum, hayırlı olsun diyeceğim ödeme kanıtını bulmaya üşeniyorum. Hele bazı arkadaşlar var, isim vermek istemiyorum (lovable, ikose, elisa), bir dakikada 20 ödemeyi hayırlayıp bütün sıralamayı bozuyorlar. Ulen onu hayırladım mı bunu yazdım mı derken işler çığrından çıkıyor :P
Bu bazı arkadaşların hangi programı kullandıkları konusunda incelenmesini talep ediyorum :P Saygılar..

Ayrıca diğer söylediklerine aynen katılıyorum, yapar mı Tolga? :D

enderege

Alıntı yapılan: Arshi - 17 Nisan 2013, 20:11:42
Ulen onu hayırladım mı bunu yazdım mı derken işler çığrından çıkıyor :P

Boşver yaaaa... 2. defa hayırla sende.  Nasılsa biz ihtiyarız. Anlayışla karşılarlar. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Uniquehero

Tesekkurler arkadaslar :)

ElisaMcCline

Ödemen hayırlı olsun Uniquehero ($)

Alıntı yapılan: Arshi - 17 Nisan 2013, 20:11:42
Minik bir düzeltme; ben hayırlı olsun demeye üşenmiyorum, hayırlı olsun diyeceğim ödeme kanıtını bulmaya üşeniyorum. Hele bazı arkadaşlar var, isim vermek istemiyorum (lovable, ikose, elisa), bir dakikada 20 ödemeyi hayırlayıp bütün sıralamayı bozuyorlar. Ulen onu hayırladım mı bunu yazdım mı derken işler çığrından çıkıyor :P
Bu bazı arkadaşların hangi programı kullandıkları konusunda incelenmesini talep ediyorum :P Saygılar..

Ayrıca diğer söylediklerine aynen katılıyorum, yapar mı Tolga? :D

Yaa olm bak git :D

Şöyle yapıyorsun;

alanına giriyorsun, yanında yeni yazanların hepsine sırayla giriyorsun.. böylece ödeme kanıtlarını tek seferde çıkartıp normal konulara bakabiliyorsun.
Sayfanın en üstünde menüdeki son mesajlar linkinden :)

arshi

İyiymiş haa.. Kafama yattı :))
Vakti zamanında söyleseydin de adımız çıkmasaydı bari :P

abcb

Eminmisin kafana yattığına  ??? :D
Sen bütün konulara "Hayırlı Olsun" yaz yaz geç bence :))

Adın Benjamin değilmiydi, sorun yok  :D he he, evet  :D

arshi

Ne yazayım, afiyet olsun mu yazayım (d)

abcb

Bizce mahsuru yok  :g Heyettekilere "anlayışlı" oluyoruz  :D
Ama sen iki gün sonra onda da mızmızlanmaya başlarsın, hangisine yazdım hangisine yazmadım karıştırıyorum diye  :D

arshi

Anlayış ve sen (dik)
Sana afiyet olsun yazarım merak etme :g