Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Ocak 2013, 23:11:53
Walla ben üstüme alınmıyorum :D

Meleklere sorulur da demedim :D :D :D

Hocam est. Siz kiiimm şeytan olmak kim. Olur mu öyle şey :D :D

Siz yine de söyleyin golden'lar bu şekilde para kazanırken site gelen reklamlarla kar edebiliyor mudur.
Açıkçası vur-kaç yapacak gibi. Yeterince yatırım aldıktan sonra kepenkler inmesin.
Sizin sözünüzü dinlerim ben  :P Al diyin alayım bu gece 100 rr + Golden  8)

Biraz daha vicdanen zor duruma düşün :) Öyle site tanıtıp ödemelerin kanıtlarını koymak yetmez  :-[

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Ocak 2013, 23:04:09
Melek olan şeytana soralım o zaman 3 vakte kadar Probux'ın scam olma durumu var mı :D

Golden'lara para dağıtırken nasıl kar ediyor bu site  ???

Adminle chatte konuşuyorum bir sorayım  :g

enderege

Tebrikler Sumer abi. :) 

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Ocak 2013, 23:15:44
Hocam est. Siz kiiimm şeytan olmak kim. Olur mu öyle şey :D :D

Siz yine de söyleyin golden'lar bu şekilde para kazanırken site gelen reklamlarla kar edebiliyor mudur.
Açıkçası vur-kaç yapacak gibi. Yeterince yatırım aldıktan sonra kepenkler inmesin.
Sizin sözünüzü dinlerim ben  :P Al diyin alayım bu gece 100 rr + Golden  8)

Biraz daha vicdanen zor duruma düşün :) Öyle site tanıtıp ödemelerin kanıtlarını koymak yetmez  :-[

Hiçbirimiz adamın ne düşündüğünü bilemeyiz tabii ki bekeli. :)
Ama çok güzel reklam alıyor adam... Şu anda gidip bakarsan fuşya reklamların günlük reklam olduğunu biliyoruz..
sadece bugün için siteye golden ve RR için gelenler dışıonda ne gibi bir yatırım girişi olnuş görebiliyoruz ki, her daim neobuztan çok daha fazla fuşya reklamı oluyor.

Ben bu sebeple, 3 güne kapanmaz bir site olarak gördüm.. ki onları bile denedik.
e o zaman bunu denememek eşşeklik olurdu :)

Reklamlar adminin reklamı değil.. Bu da birileri siteye bolca para harcıyor, yatırım yapıyor demek :)
He admin adam değildir, parayı görünce zapıtır :D Bunu kim bilebilir :D

bir süredir PTC ile uğraşmıyordum, JSS PC vs gibi sitelerde yok ödeme alacağız, açılacak, fazla deneme banlanırsın.. ruhum daraldı.. deneyelim biraz eğlenelim dedim.
Bence şu ana kaadr da gayet keyifliydi herşey :)

Özellikle task yapanların artısı daha çok aslında, zararlarını daha çabuk minimize edebilirler..
Tüm bunları düşünüp herkesin yine kendisi karar vermeli. Cidden büyük sorumluluk gir yada girme demek :)
Girme demek de aynı kadar risk  :D Ya herkes malı götürür de sen bakmaya devam edersen gibi bir durumu var :D

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Ocak 2013, 23:30:19
Ya herkes malı götürür de sen bakmaya devam edersen gibi bir durumu var :D

İşte şu anki durum bu..
Birinci mesele, Paypal'dan yatırınca kur farkı var. Payza'da o kadar yok. Payza-paypal takas yapayım desem paypal'ımda da o kadar para yok.
İkincisi ayın 15'inde hesap kesim tarihi. 15'inden sonra alsam daha iyi olacak gibi. Bu ay bayağı bi taksit birikti.
Ancak geç kaldıkça scam olacağı tarihe daha da yaklaşıyoruz.  :D Sonuçta yatırım yapacağım bu siteye kendimi biliyorum.  8) Eninde sonunda yapacaksam şimdi yapayım diyorum. Kafam karışık iyice  :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Ocak 2013, 23:36:49
İşte şu anki durum bu..
Birinci mesele, Paypal'dan yatırınca kur farkı var. Payza'da o kadar yok. Payza-paypal takas yapayım desem paypal'ımda da o kadar para yok.
İkincisi ayın 15'inde hesap kesim tarihi. 15'inden sonra alsam daha iyi olacak gibi. Bu ay bayağı bi taksit birikti.
Ancak geç kaldıkça scam olacağı tarihe daha da yaklaşıyoruz.  :D Sonuçta yatırım yapacağım bu siteye kendimi biliyorum.  8) Eninde sonunda yapacaksam şimdi yapayım diyorum. Kafam karışık iyice  :S

Ok o zaman, niyeti bozarsan bana haber ver :)

hakanatik01

Cümleten ödemeler ve grdiler hayırlı olsun nicelerine

yingyang16

Ödemeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar ($)

lovablegs

İlk ödemem arkadaşlar full instant (p) (p)