Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Hayırlı olsun ödemeler :) Kim daha hızlı kota dolduruyor diye yarışma mı yapsak ne?  ???

gokovic, "sorun olur" diye kesin yargı belirtmedim zaten. Olabilir dedim. :) Admin işin peşine düşmeyi düşünsün yeter. Yıl olmuş 2013, java scriptlerle masa üstünde dansöz oynatıyorlar :D

lovablegs

bende sayenizde komple bitirdim ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşlar çok teşekkürler hepinize  (k) 
aslında bu görevde misafirlik için baya güzelmiş ama hiç vaktim olmadı ne yazık  :D :D 

hayyaksi gökoviç ne yaptınız öyle ya maaşallah  ($) ($)
herkesin ödemesi tekrar hayırlı olsun :)

enderege

Hayırlı olsun lovablegs.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Güzel bir gündü :g :g cümleten ödemeler hayırlı olsun güzel günlerde harcayın  :y :y

mehdi1995

Ödemeler tekrardan hayırlı olsun :)

4. Ödeme

enderege

Kaç kere hayırlı olsun dicez yaaa.. Parmaklarım yoruldu.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mehdi1995

Alıntı yapılan: enderege - 24 Ocak 2013, 00:46:03
Kaç kere hayırlı olsun dicez yaaa.. Parmaklarım yoruldu.  :D

Hocam respectler boşuna yapılmadı sanırım kültür oluştuğu için yazılıyor yahu + layın gitsin kimsenin de ödeme aldık bi hayırlı olsun demediler diyeceğini zannetmem :)

ElisaMcCline

@abcb, @hakanatik, @gokovic, @hayyaksi, @bekeli, @symphony111, @lovablegs   (p) (p) (p)

herkesin ödemeleri hayırlı olsun arkadaşlar :D  (p) (p) (p) Maaşallah  (p)

Herkesi mutlu görmek çok güzel :)

@hayyaksi, seninki mutluluktan öte birşey olsa gerek :g
Ne yaptın birader, yemek mi yemedin, tuvalete mi gitmedin :g Maaşallah :y

Bu konuda emeği geçen herkes, kesinlikle alkışı hakedecek bir performans sergiledi. :y
Tüm forum ve ödeme alanlar adına, emeği bulunan herkese TEŞEKKÜRLER :) ( ayrıca ziyaretçiler adına da teşekkür :g :g :g)

Umarım bu ekip çalışmasıyla çok daha iyilerini kazanırsınız/kazanırız :y
Bu konunun, bu kadar kısa sürede, bu kadar çok ödeme kanıtıyla dolması, beni de ayrıca gururlandırıyor, bunu da kendi adıma belirtmek istedim :)

kazancınız daim olsun :)

halisekarakaya

elisamccline hocaya itafen  (p)
Bu gün üye oldum ,yardımlarıyla yaptığım ilk tasks ve bu hızda kazandığım ilk para  :D

Bilgi paylasiminda bulunan arkadaslara tesekkurler.

hakanatik01