Innocurrent Ödemeleri

Başlatan sreklet, 25 Kasım 2012, 14:30:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

hakanatik01

3 .Ödemen hayırlı olsun @Bekeli ,Nicelerine
Birde soru sorayım burda tıklayınca ayuwagede az reklam çıkma gibi bir durum varmı? :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Temmuz 2013, 02:27:04
3 .Ödemen hayırlı olsun @Bekeli ,Nicelerine
Birde soru sorayım burda tıklayınca ayuwagede az reklam çıkma gibi bir durum varmı? :)

Teşekkürler ;)

Evet. Burada tıklayınca Ayuwage'de daha az reklam çıkıyor.
Yada tam tersi Ayuwage'de tıklayınca burada daha az reklam çıkıyor. Günün farklı zamanlarını ayırırsan az reklam çıkma olayından az etkilenme şansın var. Ayuwage'e sabah, innocurrent'a akşam tıklama gibi..

Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Ref peşinde olmayanlar Ayuwage'de devam etsin. Çünkü kişisel tık geliri burasının iki katı.
Ref bulurum ben diyenlere kesinlikle innocurrent'ı tavsiye ediyorum. Çünkü %120 ref getirisi var ;)
Bundan önceki ödeme ile bu ödeme arasında 1 ay felan geçmiş. En az 15 gün innocurrent'a hiç bakmamışımdır. Zaten her iki sitede 1'lik reklamlara tıklamıyorum genelde. Tıklamasanda ref geliri geldiği için reklamcı PTC'ciler, ref bulmada iyi olan arkadaşlara bu siteyi tavsiye ederim. Refsiz devam edeceklere Ayuwage'i tavsiye ederim..

Umarım açıklayıcı bir cevap olmuştur Hakan ;)

hakanatik01

Hiçbişi anlamdım,Açıklayıcı değilde aşağılaycı olmuş :P ref bulamıyon ayuwageden devam :P :))

Teşekkür ettim bilgiler için ben ikisine de tıklayamayabiliyorum ama öğrendiğim iyi oldu :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Temmuz 2013, 02:42:45
Hiçbişi anlamdım,Açıklayıcı değilde aşağılaycı olmuş :P ref bulamıyon ayuwageden devam :P :))

Teşekkür ettim bilgiler için ben ikisine de tıklayamayabiliyorum ama öğrendiğim iyi oldu :)

Rica ederim. Ben her ikisinde de devam ediyorum. Bu iki sitede de tıklar boşa gitmez. Ödeme alınır yani ;)

abcb

Ödemen hayırlı olsun Bekeli   :)

İlk defa senden kopya çektim Benjamin  :g

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Ödemen hayırlı olsun Bekeli   :)

bekeli