Innocurrent Ödemeleri

Başlatan sreklet, 25 Kasım 2012, 14:30:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

tolgacan86

gokovic

burak003

Ödemen Hayırlı Olsun bekeli

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Ödemen hayırlı olsun Bekeli  :) ($)

michael

ödemeniz hayırlı olsun Bekeli  :)

bekeli

Teşekkür ederim arkadaşlar ;)
Bu konuya ödemeyi eklerken şöyle bir uyarı aldım:
120 gündür cevap yazılmamış, yeni bir konu açmanız önerilir diye :D Bu şu demek site ile ilgilenen sayısı çok az forumda.
AyuWage'e göre reklam izleme karşılığı olarak yarısını veriyor. Ancak ref geliri çok iyi. %120 ref getirisi var. Aktif ref bulmanız durumunda AyuWage'ten çok daha hızlı birikiyor. Keşke AyuWage' üye olduğum zaman buraya da üye olsaymışım. AyuWage'teki kadar refim olsa burada da iki katı kazanırdım herhalde. Neyse ilk ödemeyi aldık ya gerisi gelir artık ;)

Tekrar herkese teşekkürler..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 01 Nisan 2013, 11:14:15
Teşekkür ederim arkadaşlar ;)
Bu konuya ödemeyi eklerken şöyle bir uyarı aldım:
120 gündür cevap yazılmamış, yeni bir konu açmanız önerilir diye :D Bu şu demek site ile ilgilenen sayısı çok az forumda.
AyuWage'e göre reklam izleme karşılığı olarak yarısını veriyor. Ancak ref geliri çok iyi. %120 ref getirisi var. Aktif ref bulmanız durumunda AyuWage'ten çok daha hızlı birikiyor. Keşke AyuWage' üye olduğum zaman buraya da üye olsaymışım. AyuWage'teki kadar refim olsa burada da iki katı kazanırdım herhalde. Neyse ilk ödemeyi aldık ya gerisi gelir artık ;)

Tekrar herkese teşekkürler..

Her iki siteyle birden ilgilenen arkadaşların çoğunun hesapları suspend oldu.
Sanırım bu konuda da çekinceler var.
doğru ya da yanlış bir bilgi ya da hurafe olabilir tabii ki ama, ayuwage varken bu siteye de bakmaya herkes çekiniyor gibi.