PointDollar$ - GPT Sitesi, Yeni Gözdemiz.. :)

Başlatan tolgacan86, 25 Kasım 2012, 22:06:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 30 Kasım 2012, 11:43:39
Tabikiiii ne istersennnnn :) ben börekleri alıp geleyim hazırda çayda var :D
şahane olur   (p), Bekeliyide çağır ortağın yaa  :g

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 30 Kasım 2012, 11:44:49
şahane olur   (p), Bekeliyide çağır ortağın yaa  :g

Geldim :D
ikose, ellerine sağlık. Çok teşekkür ederiz.
İyi ki varsınız ;)

Karnınızı doyurun tatlılar da benden olsun o zaman :)

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 30 Kasım 2012, 13:52:01

Karnınızı doyurun tatlılar da benden olsun o zaman :)
Tatlı ve çukulata sevmem kiiii
ama tuzlu kurabiyeye hayır demem..
(ammada naza  çektim demi.. )

Şaka bir yana sizin kazanmanız beni  çok mutlu edecek
başkada bir şey istemem arkadaşlar..

hakanatik01

Hayırlı olsun şimdiden en kötü artık 2. garanti hiç olmasa bile bileydim bende bu ay başlardım ama Aralıkta olsun diye bekledik,5 günde 2 ödeme alabildim 1 tanede dün istedim :g :g

bekeli

Evet arkadaşlar 2.liği garantiledik.

Tüm forum huzurunda ortak olarak girdiğimiz bu hesaba gelecek yarışma ödülünden payıma düşeni Tolgacan'a hediye etmek istiyorum eğer kabul ederse.  (p)  ;) :)

Tolgacan şimdiden hayırlı olsun ;)  ($) ($) ($) Tebrikler. Destek olan arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

Not: Arkadaşlar kesinlikle herhangi bir kötü düşünceye kapılmayın. Çok iyi bir ortaklık yaptık. İyi mücadele ettik. 4-5 günde yarışmada iddialı konuma geldik. Tolgacan hem çok iyi bir arkadaş hem de çok iyi bir ortak  :y Elimden gelen desteği vermeye çalıştım. İçimden geldi, hediye etmek istiyorum :)

hakanatik01

Hayırlı olsun tekrardan ozaman nice 1.likler ve 2.likler daha sizi bekler,durmak yok yola devam :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 30 Kasım 2012, 17:53:19
Evet arkadaşlar 2.liği garantiledik.

Tüm forum huzurunda ortak olarak girdiğimiz bu hesaba gelecek yarışma ödülünden payıma düşeni Tolgacan'a hediye etmek istiyorum eğer kabul ederse.  (p)  ;) :)

Tolgacan şimdiden hayırlı olsun ;)  ($) ($) ($) Tebrikler. Destek olan arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

Not: Arkadaşlar kesinlikle herhangi bir kötü düşünceye kapılmayın. Çok iyi bir ortaklık yaptık. İyi mücadele ettik. 4-5 günde yarışmada iddialı konuma geldik. Tolgacan hem çok iyi bir arkadaş hem de çok iyi bir ortak  :y Elimden gelen desteği vermeye çalıştım. İçimden geldi, hediye etmek istiyorum :)

:y
Kazanan dostluk olmuş, bizden de birincilik aldınız o zaman :D
Ödül küçük ama idare et bekeli.. +1 respect i verdim hemen... :D

lovablegs

hayırlı olsun şimdiden destek lazımsa buradan bi tane açayım hemen :)

tolgacan86

@bekeli;

Hocam ne yaptın şaşırttın beni.. Çok teşekkür ederim ama hiç gerek yoktu  :-[ Bende o zaman foruma aynen bağışlayacağım :)
forumumuza hediye etmiş olursun :) Bu süper ortaklık ve arkadaşlık için bende teşkkür ederim, gerçekten iyi kastık son 4-5 gündür :)

@lovablegs; bu ay değil, aralık ayında yani yarından itibaren :) bu yarışma geçti artık :)

bekeli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 30 Kasım 2012, 18:46:22
@bekeli;

Hocam ne yaptın şaşırttın beni.. Çok teşekkür ederim ama hiç gerek yoktu  :-[ Bende o zaman foruma aynen bağışlayacağım :)
forumumuza hediye etmiş olursun :) Bu süper ortaklık ve arkadaşlık için bende teşkkür ederim, gerçekten iyi kastık son 4-5 gündür :)

@lovablegs; bu ay değil, aralık ayında yani yarından itibaren :) bu yarışma geçti artık :)

Süper bi fikir ;) Teşekkürler..