YourNewEarnings (SCAM)

Başlatan bilge8408, 26 Kasım 2012, 15:53:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coolin2

düşünmeye gerek yok arkadaşlar sadece uzak durun derim yoksa benim gibi yandım anam türküsü söylersiniz :(

Metilli

Alıntı yapılan: enderege - 28 Kasım 2012, 17:06:23
İyi düşünün derim.  :S

Kesinlikle öyle. Zaten bana göre forex ya cok uzun vade de iyi kazançtır ya da kısa vade de anlık işlem açıp kapayarak 0.2 0.5 1 dolara kadar kâr veya aynı küçük zararlarla ilerlemektir.
Enderege şuan bir gerçek var Euro birden fırladı ve önü kesilmedi. Ben yaklaşık olarak 250 dolarlık işlem ile 200 dolar kaybettim ve işlemi kapatmadım. Tekrar euro düşmeye başladı ve 50 dolar geri aldım. Şuanda toplamda 150 dolar içerdeyim. He şöyle bir gerçek var ben kısa vadeli işlem açtım dedim 5 dk sonra kapatırım. Ama aç gözlülükle kapatmayınca bu hallere düştüm.
Eğer bu sıralar Euro satılırsa forexte kesinlikle ve kesinlikle uzun vade de kâra geçer çünkü Euro yaklaşık son 3 4 ayın en yüksek fiyatında. Elbet bu tekrar 2, 3,4 Hafta sürse bile düşük fiyatlara çekilecek. Eğer şuan param olsa uzun vade de kardayım mesela.

Bende hiç bilmeden girdim forex'e kendim anlayabildigim kadarıyla başladım. Aç gözlülük ve fiyat çok artmaz bi günde demeyle oldu.
Dikkatli olan insan kazanır forexte gözün açık olacak her zaman ve işleminle ters bir artış veya azalış oldumu önlemini alması gerekir.
Ve açgözlü olmayın benim gibi :D

moonisblack

29.10.2012 gazetevatan dan alınmıştır.
" İnternet üzerinde ikili opsiyon adı altında çok sayıda site her gün onlarca insanı kandırıyor. Tokat'ta yaşayan bankacı T.K. da bunlardan biri. 100 dolar ile bu sitelerde işlem yapmaya başlayan T.K. kazanma hırsına yenilince 500 bin doların üzerinde para kaybetti, bir de hapse girdi..."
....
yazının devamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz biraz uzun olduğu için link verdim.

tolgacan86

Arkadaşlar verilen bilgiler güzelde forex adı altında ayrı bir başlık açıp orada paylaşsanız bilgileri daha güzel olur. Şimdi bilge hocamın konusu dağıldı epey..

Metilli

Haklısın tolga. Gerekli görülürse açılabilir ilerde.

ahnamus

Alıntı yapılan: moonisblack - 28 Kasım 2012, 20:10:34
29.10.2012 gazetevatan dan alınmıştır.
" İnternet üzerinde ikili opsiyon adı altında çok sayıda site her gün onlarca insanı kandırıyor. Tokat'ta yaşayan bankacı T.K. da bunlardan biri. 100 dolar ile bu sitelerde işlem yapmaya başlayan T.K. kazanma hırsına yenilince 500 bin doların üzerinde para kaybetti, bir de hapse girdi..."
....
yazının devamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz biraz uzun olduğu için link verdim.

http://haber.gazetevatan.com/100-dolarla-hayatiniz-boyle-mahvolabilir/490076/4/Haber

"I am Dan Anderson. I want to show you how you can easily make money with Binary Options in 60 seconds" :D :D :D 

Neo daki fix fuşya reklamlardan biri. :D

Adama mail attım . Tanıttığın siteler Kıbrıs kökenli dolayısıyla yasal değil filan dedim. Kıbrıs avrupa regülasyonu altında filan demiş,kıvırmaya çalışmış. Bu tür reklamlara nasıl izin veirliyor anlamıyorum doğrusu.  ???

bilge8408

Evet konu dağılmış biraz.

1. ödememi aldım arkadaşlar. Ödeme kanıtı burada;
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/yournewearnings-odemeleri/

Ödeme bilgisi olarak 24-48 saat gözükse de 1-2 saat içerisinde ödeme yapıldı.
Ayrıca ödeme isterken, sitenin payza ve liberty reserve hesabındaki parayı da görebiliyorsunuz. Baya şeffaf takılıyor elemanlar..
Restart sayacı %66'ya gelmiş. Dediğim gibi sitenin aldığı yatırım ve para çekimlerine göre oldukça değişken değerler (gün içerisinde) olabiliyor.

bilge8408

İlk restart (veya CAP) bugün itibariyla gerçekleşti. Hesabımdaki 24 pozisyonunun tamamı matrixe çevrildi. 11.5 dolar gibi para ve 1 tanesinin yarısı dolu olmak üzere 13 matrixim var. 11 pozisyonla yola devam yani. Ödemeler devam ederse matrixlerin uzun vadede getirisi güzel olacak. (Reflerime teşekkür ediyorum)

Ayrıca 1-2 hafta önce payza yatırımları kaldırıldı (hırsızlık vs.). İçerde yatırımı olanlar payza hesabındaki para bitene kadar çekim yapabiliyorlar. Şu an, para yatırmak için sadece liberty reserve ve perfect money, çekim için ise "şimdilik payza", l. reserve ve perfect money işlemcilerini kullanabilirsiniz.

Kendi adıma payza'dan çekim yapabildiğim sürece devam edeceğim. Sonra duruma göre yeni bir hesap açmayı düşünebilirim. Bu arada şu andaki CAP %'si 11 civarlarında.

hakanatik01

teşekkürler  :y bu vesileyle bakıp 5$ olduğumuda gördüm çektim  :g içerde mi dursaydı acaba pozisyonlarım 10 gözüküyor matrix sayfamda 6 gözüküyormuş ş :)

bilge8408

Admin'den gelen açıklamaya göre CAP'ten etkilenecek pozisyon oranı %50'ye düşecek. (Eskiden %100 idi) Ayrıntılar daha sonra açıklanacak.