Visualization Filter

Başlatan goxyy, 27 Kasım 2012, 02:08:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

goxyy

bu Visualization Filter nedir deneme amaçlı 3 ref kiraladım. panalde yazıyor off durumda.

yingyang16

Merhaba goxyy,

Visualization Filter: Çok sayıda refleri olanlar için iyi -kötü refleri ayırmaya yarıyor.Bayrak rengi verdiğimiz,kilitli,son tıklama tarihli,avg,toplam tıklama,refin geliş tarihi v.s  bu refleri ref listende ayrıştırmak için kullanılıyor ;)

3 refi zaten tek sayfada görebiliyorsunuz bu yüzden off durumda kalabilir.Deneme yapmak isterseniz yes tıklayıp gerekli alanları seçebilirsiniz daha sonra yine off konumuna getiriliyor ;)

Kolay gelsin  :)

goxyy

Alıntı yapılan: YingYang - 27 Kasım 2012, 02:49:17
Merhaba goxyy,

Visualization Filter: Çok sayıda refleri olanlar için iyi -kötü refleri ayırmaya yarıyor.Bayrak rengi verdiğimiz,kilitli,son tıklama tarihli,avg,toplam tıklama,refin geliş tarihi v.s  bu refleri ref listende ayrıştırmak için kullanılıyor ;)

3 refi zaten tek sayfada görebiliyorsunuz bu yüzden off durumda kalabilir.Deneme yapmak isterseniz yes tıklayıp gerekli alanları seçebilirsiniz daha sonra yine off konumuna getiriliyor ;)

Kolay gelsin  :)

ilgilendiğin için teşekkür ederim YingYang :). bu arada 3üde tembel çıktı tek tık yok :D

yingyang16

Alıntı yapılan: goxyy - 27 Kasım 2012, 02:59:40
ilgilendiğin için teşekkür ederim YingYang :). bu arada 3üde tembel çıktı tek tık yok :D
Rica ederim :)
Refleri yeni aldıysanız 4-7 gün sürer tıklamaları  :D Hiçbiri tıklamada yapmayabilir  :D Tamamen şans O:-)

goxyy

Alıntı yapılan: YingYang - 27 Kasım 2012, 03:32:32
Rica ederim :)
Refleri yeni aldıysanız 4-7 gün sürer tıklamaları  :D Hiçbiri tıklamada yapmayabilir  :D Tamamen şans O:-)

"sizi bulacaam olum" :P  :D

regortaz

Alıntı yapılan: goxyy - 27 Kasım 2012, 02:59:40

Neo'da refler bitik durumda, alma boşuna parana yazık :)

enderege

Alıntı yapılan: regortaz - 27 Kasım 2012, 22:33:42

Anti neocu iş başında...  :D :D :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

goxyy

Alıntı yapılan: regortaz - 27 Kasım 2012, 22:33:42

direkt ref hakkım açılana kadar "nedir" diye bakmak için aldım daha almayı düşünmüyorum zaten.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: goxyy - 27 Kasım 2012, 23:25:39
direkt ref hakkım açılana kadar "nedir" diye bakmak için aldım daha almayı düşünmüyorum zaten.

Yanlız bunlar es kaza çalışır ve kazandırırsa gaza gelme :)
genelde ilk alınanlar (toplamda) kazandırıyorlar ;)