ClixSense Takımı - Herkes bi baksın bence...

Başlatan Mesen, 08 Temmuz 2011, 20:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

Alıntı yapılan: bilge8408 - 10 Temmuz 2011, 21:19:29
Alıntı yapılan: Mesen - 10 Temmuz 2011, 21:14:48
ClixSense Kapısı :D :D

Tamamdir; ticket i attim. Benlik baska birsey var mi??
Ticketı attıysan birazdan işlemi uygularlar. Yapacağın daha başka birşey yok. Login olup tıklarsın artık :) Ben zaten level2'de göreceğim seni. Bulabiliyorsan ref bul hemen senin level1'e atarız. Başka diyebileceğim birşey yok. İleride belki bizim matrixin reklamını bizzat koyabilirim. Birazcık daha gelişsin sistem yaşlansın sonra güzel şeyler yapabiliriz.

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 10 Temmuz 2011, 21:23:08
Alıntı yapılan: bilge8408 - 10 Temmuz 2011, 21:19:29
Alıntı yapılan: Mesen - 10 Temmuz 2011, 21:14:48
ClixSense Kapısı :D :D

Tamamdir; ticket i attim. Benlik baska birsey var mi??
Ticketı attıysan birazdan işlemi uygularlar. Yapacağın daha başka birşey yok. Login olup tıklarsın artık :) Ben zaten level2'de göreceğim seni. Bulabiliyorsan ref bul hemen senin level1'e atarız. Başka diyebileceğim birşey yok. İleride belki bizim matrixin reklamını bizzat koyabilirim. Birazcık daha gelişsin sistem yaşlansın sonra güzel şeyler yapabiliriz.

Yalniz anlamadigim bisey var. Simdi en fazla 8 tier oluyor. Senin veya benim 8. tier de dolduktan sonra ne olcak?? Ya da nereye kadar gider bu olay??

Mesen

Ondan sonrası yok bizim için. Onlardan kazanç elde edemiyorsun ki zaten o kadarını doldursabilirsek turnayı gözünden vurmuş oluruz resmen ;D 8 level bence gayet yeterli. Birkaç levele kadar reklama gerek kalmayacak fakat mesela 4. level doldu diyelim o zaman reklamlar vermeye başlarız. Bir de bağlı olduğumuz matrixden de yardım gelir muhakkak. Bakalım neler olacak.

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 10 Temmuz 2011, 21:42:06
Ondan sonrası yok bizim için. Onlardan kazanç elde edemiyorsun ki zaten o kadarını doldursabilirsek turnayı gözünden vurmuş oluruz resmen ;D 8 level bence gayet yeterli. Birkaç levele kadar reklama gerek kalmayacak fakat mesela 4. level doldu diyelim o zaman reklamlar vermeye başlarız. Bir de bağlı olduğumuz matrixden de yardım gelir muhakkak. Bakalım neler olacak.

Valla ne yalan soylim; su 15 dolari geri alirsam bana yeter:) Ama guzel tiklarim :)  Bir de mesela 3-4 bin refi olan insanlar var onlar nasil kazaniyorlar?? Mesela benim en fazla 2 adet tier 1 refim olmuyor mu? Fazlasi tier 2 ye geciyor boylece 8 tier de doluyor. Bunun disinda edindigim direct reflerin sadece kendisinden mi kazaniyorum=??

Mesen

Alıntı yapılan: bilge8408 - 10 Temmuz 2011, 21:44:42
Alıntı yapılan: Mesen - 10 Temmuz 2011, 21:42:06

Valla ne yalan soylim; su 15 dolari geri alirsam bana yeter:) Ama guzel tiklarim :)  Bir de mesela 3-4 bin refi olan insanlar var onlar nasil kazaniyorlar?? Mesela benim en fazla 2 adet tier 1 refim olmuyor mu? Fazlasi tier 2 ye geciyor boylece 8 tier de doluyor. Bunun disinda edindigim direct reflerin sadece kendisinden mi kazaniyorum=??

3-4refi olanları bilemeyeceğim. Ama matrixde max. 510 kişi bulunabiliyor. Ayrıca senin en fazla evet 2 adet level1 refin oluyor. Zaten matrixi adil kılan özellik de bu. Matrixin dışındaki direct ref konusunu valla ben de bilmiyorum ve merak ettiğim konulardan biri. Ama direct ref muamelesi görüyorlardır belki de bilemiyorum.

Ayrıca $15'ı rahatlıkla çıkaracaksın emin ol ;)

Mesen

Arkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum. Öncelikle aramıza Chelep de katılıyor. Ben bir konuda çelişkiye düştüm. Benim altımdaki matrixe dağıtımı adaletli bir şekilde yapmaya çalışıyorum ve şimdi bizzat sizlere bir sorum olacak.

Şimdi ikarayel ile byuzgullu benim level1'imdeler. Çünkü ilk ikarayel ben varım dedi ardından byuzgullu geldi. Sonra da nouma aramıza katıldı onu da ikarayele yönelteceğim. Sonrasında bilge ben de varım dedi ve onu da byuzgullu'ye yönelttim. Şimdi gelen Chelep arkadaşımızı ikarayele mi yönlendireyim yoksa nouma'ya mı?

ikarayele yönlendirirsem onun level 1'i tamamlanmış olacak ve bunu yaparsak üyelik sırasıyla herkesin level1'ine önce sırayla birer kişi vereceğim sonra da bu tekrar baştan birer ref vererek o levelin level1'ini 2şer üye ile doldurmuş olacağım.

nouma'ya yönlendirirsem herkese 1 ref şeklinde dağıtım yapmış olacağız. Bunda da ikinci bir dağıtıma başlamadan alt levela geçmiş olacağız. Bu yeni gelenler için daha adaletli olur diye düşünüyorum.

Yani uzun lafın kısası merdivenin bir alt basamağına üst basamaktaki herkese 2 ref verdikten sonra mı ineyim 1 ref verdikten sonra mı?

Bir de takıma banner oluşturuldu:

http://i527.photobucket.com/albums/cc358/atilijan02/ClixSense_Team_Ems.gif

bilge8408

Nouma26, ben senin upline in olarak gozukuyorum yahu :)

nouma26

Evet öyle olmuş gördüm.Ama benim account sayfamda hala başkası upline ım olarak gözüküyor.Nasıl oluyor anlamadım.Ticket falanda atmadım hiç....

Mesen

Arkadaşlar ben de gördüm onu. Admine mesaj attım benim getirdiğim reflerin dağıtımını bana bırak diye. O da tamam dedi. ikarayeli bekliyorum hala ama bugün de gelmezse nouma'yı level1 alacağım Chelep nickli arkadaşı da nouma'ya vereceğim mecburen. Çünkü iş karışacak sürekli yeni üye geliyor. Siz bu durumu bana bırakın ben size anlattığım gibi halledeceğim herşeyi.

Bir de size dağılımı nasıl yaptığımı özetle anlatayım ileride bazı yanlış anlaşılmalar olmasın.

Herkesi kabul etme sırasına göre sıralayacağım. Daha sonra dağıtım işlemini kabul etme sırasına göre 2 seferde yapacağım. Mesela şu anki sıralama şöyle. Sıralama:

1. ikarayel
2. byuzgullu
3. nouma
4. bilge
5. Chelep

Şimdi bu durumda ikarayel level1'e daha byuzgullu level1'e sonrasında gelen nouma ikarayelin altına bilge byuzgullu'ye daha sonra da Chelep tekrar ikarayele. Böylelikle ikarayelin level1i bitiyor. Bundan sonra gelen 3 ref sırayla byuzgullu, nouma ve bilge'nin altına verilecek.

Eğer bu adaletli olmuyor diyorsanız tavsiyelerinize sonuna kadar açığım. Yeter ki herkes memnun kalsın.